«Πόλεμος» δηλώσεων και αντεγκλήσεων για τη μη συμμετοχή Αντετοκούνμπο στο Eurobasket

Με σφοδρότητα αντιδρά η ΕΟΚ στην απόφαση αυτή«Είναι καθαρές οι εξετάσεις του», λέει ο γ.γ. της Ομοσπονδίας

Τον ασκό του Αιόλου φαίνεται ότι άνοιξε η μη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Eurobasket του 2017 αφού από το απόγευμα του Σαββάτου, οπότε και μαθεύτηκε ότι ο σταρ των Μιλγουόκι

Μπακς δεν θα δώσει το παρών στο Ελσίνκι, έχει ξεσπάσει πόλεμος δηλώσεων.

Ο άσος του Μιλγουόκι υποβλήθηκε σε ιατρικά τεστ από το τιμ της ομάδας του και τα αποτελέσματα ήταν τέτοια που δεν θα του επιτρέψουν να λάβει μέρος στο επερχόμενο Eurobasket.

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον προπονητή της Εθνικής, Κώστα Μίσσα ο οποίος δήλωσε ότι «πάντα είχαμε κάποιες υποψίες στο τι ακριβώς γίνεται. Στη δική μου επαφή με τον Γιάννη, ήξερα ότι υπήρχε πίεση από την ομάδα του λόγω του ερεθισμού στο γόνατό του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, που να του στοιχίσει τη συμμετοχή στο Ευρωμπάσκετ, όπως υποστήριξε ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ ανέφερε πως οι εξετάσεις που είχαν γίνει στον παίκτη στην Αθήνα ήταν καθαρές και πως κάτι άλλο συμβαίνει από πλευράς Μπακς. Μάλιστα ενημέρωσε πως η FIBA θα λάβει τον ιατρικό φάκελο του παίκτη. «Άσχημη είδηση η απουσία του Γιάννη, αλλά δεν ήταν και τόσο ξαφνική μπορώ να πω.

Από πλευράς ΕΟΚ έγινε ό,τι ήταν δυνατό για να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα στους Μπακς να μας πουν πως δεν τηρήσαμε όσα συμφωνήσαμε. Έχουμε βγάλει μαγνητική του Γιάννη που φαίνεται πως το πόδι του είναι καθαρό και την έχουμε στείλει στη FIBA. Αυτά που ισχυρίζονται οι Μπακς δεν είναι η πραγματικότητα, αλλά κάτι άλλο συμβαίνει. Αυτή τη στιγμή είμαστε μπροστά σε μια μεγάλη διοργάνωση, να στηρίξουμε τα παιδιά μας και θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Όταν τελειώσουν όλα αυτά, θα ανακοινώσουμε όλη αυτή τη διαδρομή μέχρι την Εθνική ομάδα. Μέχρι σήμερα κάναμε ό,τι ήταν δυνατό και δώσαμε κάθε διευκόλυνση στον παίκτη. Κυρίαρχο ζήτημα είναι η Εθνική αυτή τη στιγμή, για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα», τόνισε ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα