«Πλάτη» Δραγασάκη σε Βούτση: Είχε δίκιο για όσους αναζητούν την ουσία και όχι την ατάκα (video)

«Σκόνη» σήκωσε η χθεσινή δήλωση του Νίκου Βούτση για την «ετοιμότητα» του ΣΥΡΙΖΑ το 2015 να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής να αναγκάζεται να προβεί σε διευκρινήσεις «για τα πολιτικά αυτονόητα»,  τονίζοντας ότι αναφερόταν στην «προετοιμασία του ανθρώπινου δυναμικού ανά Υπουργείο και Οργανισμό».

Θέση στο πλευρό του πρώην προέδρου της Βουλής

πήρε ο Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος, σε ανάρτησή του στο Twitter, έκανε λόγο για «κακεντρέχειες διαφόρων» που σπεύδουν «να εκμεταλλευθούν οτιδήποτε», όσον αφορά στις χθεσινές δηλώσεις Βούτση.

«Επειδή διάφοροι σπεύδουν, κακεντρεχώς, να εκμεταλλευθούν οτιδήποτε: Και σοβαρή προετοιμασία είχαμε κάνει & πάντα υπάρχουν θέματα & καταστάσεις πέρα από την όποια προετοιμασία. Ο Νίκος Βούτσης είχε δίκιο για όσους αναζητούν την ουσία & όχι την ατάκα», ξεκαθάρισε ο κ. Δραγασάκης.

Επειδή διάφοροι σπεύδουν, κακεντρεχώς, να εκμεταλλευθούν οτιδήποτε: Και σοβαρή προετοιμασία είχαμε κάνει & πάντα υπάρχουν θέματα & καταστάσεις πέρα από την όποια προετοιμασία. Ο Νίκος Βούτσης είχε δίκιο για όσους αναζητούν την ουσία & όχι την ατάκα. ΓΔρ

— Γιάννης Δραγασάκης (@YDragasakis) October 11, 2019

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βούτσης κατά την παρουσίαση του βιβλίου του κ. Μπαλτά, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ενώ ήμασταν προετοιμασμένοι πάρα πολύ στα τρία χρόνια που ήμασταν αξιωματική αντιπολίτευση σε ψηφίδες προγραμματικές, με πρωταγωνιστικό ρόλο του Γιάννη, που τον βλέπω μπροστά μου, αλλά και άλλων συντρόφων για το τι πρέπει να κάνουμε με τις ΕΠΕΚΕ, δεν τις ονομάζαμε τότε έτσι. Και με ένα δυναμικό με νέους συντρόφους που τότε έρχονταν με την εμπειρογνωμοσύνη τους, τα πτυχία τους να βοηθήσουν. Ενώ ήμασταν έτοιμοι για αυτά, ήμασταν πάρα πολύ μακριά από το να είμαστε έτοιμοι για διακυβέρνηση. Και ήμασταν επίσης μακριά από την οργάνωση της διακυβέρνησης. Είμαι ευθύς λέω ότι δεν υπήρχε σε κανένα υπουργείο, καμία οργάνωση βάσης ή οργάνωση μελών, όπως τα λέμε τώρα. Πουθενά σε κανένα υπουργείο σε κανένα μαζικό χώρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα