«Περασμένα ξεχασμένα» για Μεϊμαράκη – Παπαμιμίκο

Η αγάπη (για την παράταξη) όλα τα νικά και έτσι Ευάγγελος Μεϊμαράκης και Ανδρέας Παπαμιμίκος έχουν αφήσει πίσω τους την όποια εσωκομματική αντιπαράθεση με καλή θέληση και από τους δύο.

Αυτό φάνηκε σε πολιτική εκδήλωση στη μνήμη του Νίκου Βακάλη, που υπήρξε ευρωβουλευτής του κόμματος και πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης, με απόφαση του τότε προέδρου Κώστα Καραμανλή.

Δείτε επίσης: «Μαχαίρια» έβγαλαν Μεϊμαράκης

και Παπαμιμίκος

Μεταξύ των ομιλητών ήταν ο πρώην γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος με τον οποίο είχε συγκρουστεί πολιτικά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Μπαίνοντας στην αίθουσα του συνεδριακού κέντρου της Τράπεζας Πειραιώς, όπου έγινε η εκδήλωση, ο κ. Παπαμιμίκος κατευθύνθηκε στον κ. Μεϊμαράκη έκαναν χειραψία και αλληλοασπάστηκαν.

Δείτε επίσης: Απάντηση Παπαμιμίκου στον Μεϊμαράκη

Όταν πήρε τον λόγο είπε ότι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και παρατήρησε: “Ο Νίκος Βακάλης και σήμερα, αν και δεν είναι μαζί μας, ενώνει. Βλέπω σήμερα εδώ ανθρώπους από διαφορετικές γενιές, από διαφορετικές αφετηρίες, από διαφορετικές τάσεις, βόρειους και νότιους. Αλλά να μιλήσω και λίγο πιο προσωπικά, με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, με τον οποίο έχουμε δώσει πάρα πολλούς αγώνες εδώ και 15 χρόνια, αλλά έχοντας περάσει κι ένα πάρα πολύ δύσκολο τρίμηνο κατά την περίοδο των εσωκομματικών εκλογών, με εντάσεις, με διαφωνίες, σήμερα είμαστε πάλι εδώ, μαζί, αφήνοντας όλα αυτά στο παρελθόν”.

Δείτε επίσης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο μήνυσης εναντίον των Παπαμιμίκου-Τσιμάρα-Πέτσα από τον Μεϊμαράκη!

“Πάντοτε οι εσωκομματικές διαδικασίες και ιδιαίτερα η εκλογή αρχηγού δημιουργούν τριβές, δημιουργούν εντάσεις. Είναι σίγουρο ότι αυτές οι εντάσεις θέλουν και κάποιο χρόνο για να ηρεμήσουν. Και γι αυτό ακριβώς στέκομαι και στην κουβέντα του Ανδρέα Παπαμιμίκου και να πω ότι με τον φίλο τον κ. Τζιτζικώστα εμείς και πάλι είμαστε φίλοι, γιατί μαχόμεθα για τις ίδιες αρχές”, είπε από την πλευρά του ο κ. Μεϊμαράκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα