Παράσταση αγάπης για το ογκολογικό Νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι» – «Γιατί το τραγούδι»

Ο Σύλλογος Φίλων του ογκολογικού Νοσοκομείου «Άγιοι Ανάργυροι», στην προσπάθειά του να συνεισφέρει στις ανάγκες του νοσοκομείου, όπως κάθε χρόνο, διοργανώνει μία παράσταση αγάπης.

Τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018, το θέατρο Παλλάς παρουσιάζει μία ξεχωριστή μουσικοθεατρική παράσταση, που έρχεται να αποκαλύψει πραγματικές ιστορίες πίσω από τραγούδια – σταθμούς της ελληνικής δισκογραφίας.

Σε μία πρωτότυπη ιδέα του Μιχάλη Μόσχου, για πρώτη φορά, κορυφαίες ερμηνεύτριες και σπουδαίες ηθοποιοί

συναντιούνται επί σκηνής σε εξαίρετα μουσικοθεατρικά ντουέτα. Με τη δική τους σφραγίδα, αποδίδουν τα αληθινά γεγονότα πίσω από τα τραγούδια αυτά, με απρόσμενες ερμηνείες και συγκινητικούς, θεατρικούς μονολόγους, αντίστοιχα. Ο Θέμης Καραμουρατίδης στη μουσική και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος στους στίχους, υπογράφουν το πρωτότυπο τραγούδι των τίτλων της παράστασης, δίνοντας το προσωπικό τους στίγμα. Μία βραδιά που θα αποκαλύψει το πραγματικό έναυσμα της δημιουργίας των κομματιών που άφησαν ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Οι Χριστίνα Αλεξανιάν, Μαρία Καβογιάννη, Νάντια Κοντογεώργη, Κατερίνα Λέχου, Ευαγγελία Μουμούρη, Φαίη Ξυλά, Ιωάννα Παππά, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Ελένη Ράντου, Ευγενία Σαμαρά, Μαριάννα Τουμασάτου και Πέγκυ Τρικαλιώτη θα συναντηθούν επί σκηνής με τις Μελίνα Ασλανίδου, Ελένη Βιτάλη, Ευριδίκη, Πέγκυ Ζίνα, Αποστολία Ζώη, Βίκυ Καρατζόγλου, Τζώρτζια Κεφαλά, Αδριάννα Μπάμπαλη, Γιώτα Νέγκα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Μιρέλλα Πάχου και Ελένη Πέτα αποδίδοντας τα αληθινά γεγονότα πίσω από τα 12 σπουδαία αυτά, με απρόσμενες ερμηνείες και συγκινητικούς, θεατρικούς μονολόγους, αντίστοιχα.

Τα κείμενα και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Λύρας, ενώ ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος υπογράφουν το πρωτότυπο τραγούδι των τίτλων της παράστασης, δίνοντας το προσωπικό τους στίγμα. Η μουσική διεύθυνση της πρωτότυπης ιδέας του Μιχαλη Μόσχου την κάνει ο Γιώργος Ζαχαρίου.

Όλα τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στο Σύλλογος Φίλων του ογκολογικού Νοσοκομείου «Άγιοι Ανάργυροι». «Από το καλοκαίρι ξεκίνησαμε ένα αγώνα δρόμου προσεγγίζοντας μερικές από τις σημαντικότατες ελληνίδες ηθοποιούς και ερμηνεύτριες που με πολύ αγάπη απλόχερα δέχθηκαν να μπουν στο όνειρό μας και να συμμετάσχουν σ’ αυτή τη βραδιά», αναφέρει ο ερμηνευτής και εμπνευστής της παράστασης, Μιχάλης Μόσχου και ολοκληρώνει, τονίζοντας:

«Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη και συγκίνηση, όχι μόνο γιατί αυτή η ιδέα θα ταξιδέψει με τόση αγάπη σ’ εσάς στις 19 Νοέμβρη, αλλά και γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το μπορείς να προσφέρεις έστω και στο ελάχιστο σε οποίον έχει ανάγκη, μέσω της τέχνης».

Keywords
Τυχαία Θέματα