ΠΑΟΚ: Πλήγμα με Πρίγιοβιτς – «Μπαμ» με Ντεφεντερίκο ο Απόλλων, ανακοίνωσε και τον Μοντεαγούδο (εικόνες)

Δεν ήταν καλά τα νέα για τον φορ του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις της εθνικής Σερβίας, αλλά τραυματίστηκε στην προπόνηση της Δευτέρας (10/9).

Ο σέρβος επιθετικός υποβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης σε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι υπέστη θλάση πρώτου βαθμού. Αυτό σημαίνει

πως θα μείνει εκτός για 7-10 μέρες, με αποτέλεσμα να τίθεται «νοκ άουτ» από τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ (15/9) και την αναμέτρηση με την Τσέλσι για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League (20/9).

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς το πρωί της Τετάρτης (12.09) υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού που υπέστη κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας (11.09).

Τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως ο ποδοσφαιριστής υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους (ημιμεμβρανώδεις). Το διάστημα αποθεραπείας του υπολογίζεται σε επτά με δέκα μέρες».

****
Ο Αλμπέρτο Μοντεαγούδο είναι ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, που ανακοίνωσε και την «βόμβα» με την απόκτηση του αργεντινού άσου Ματίας Αντριάν Ντεφεντερίκο. Ο 44χρονος Ισπανός, ο οποίος την προηγούμενη διετία κάθισε στον πάγκο της Καρταχένα, διαδέχεται τον Βαλεριέν Ισμαέλ στο «τιμόνι» της «ελαφράς ταξιαρχίας». Η συμφωνία είχε γίνει γνωστή πριν από μερικές ημέρες.

Η ανακοίνωση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ έχει ως εξής:

«Ο Ισπανός Αλμπέρτο Χιμένεθ Μοντεαγούδο είναι ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης. Γεννημένος στις 27 Σεπτεμβρίου 1974, ως ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν ως μέσος στις Αλμπαθέτε, Λ’Οσπιταλέτ, Μαντσέγκο, Ρεκρεατίβο, Μερίδα, Μούρθια, Λας Πάλμας, Αλγκεσίρας, Χέρεζ, Νουμάνθια, Βεσιντάριο και Λουκένα.

Ως προπονητής εργάστηκε στις Λουκένα, Λεονέσα, Μπαδαχόθ, Κάντιθ, Ρόντα και Καρταχένα. Βοηθός του νέου τεχνικού του Απόλλωνα Σμύρνης θα είναι ο επίσης Ισπανός Χουάν Λουίς Μπερνάλ Κουεγιάρ και γυμναστής της ομάδας ο Χουάν Νίκολας Μπουένο».

Η ανακοίνωση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για τον Αντριάν Ντεφεντερίκο (τις προηγούμενες ημέρες ρεπορτάζ μιλούσαν για το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, Ματίας Αντριάν Ντεφεντερίκο. Γεννημένος στις 23 Αυγούστου 1989, αγωνίζεται ως επιθετικός και έχει παίξει σε Ουρακάν, Κορίνθιανς, Ιντεπεντιέντε, Αλ Ντάφρα, Νουέβα Σικάγο, Εσκίσεχιρσπορ, Σαν Μάρκος ντε Αρίκα, Μουμπάι, Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα, Λόρκα και Αλ Καουκάμπ.

Ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας της Αργεντινής που συγκροτήθηκε από τον Ντιέγκο Μαραντόνα από ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στην Πριμέρα Ντιβισιόν της Αργεντινής. Έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα στις 20 Μαΐου 2009 κόντρα στον Παναμά. Η Αργεντινή είχε νικήσει 3-1 με τον ίδιο να ανοίγει το σκορ και να δίνει την ασίστ στο δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Στις 3 Φεβρουαρίου 2011, αυτή τη φορά από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Σέρτζιο Μπατίστα κλήθηκε για τον φιλικό αγώνα με τη Βενεζουέλα».

Η ΑΕΛ πήρε Κοέφ

Την απόκτηση του Αλεξάντρ Κοέφ ανακοίνωσε η ΑΕΛ. Ο 26χρονος αμυντικός μέσος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους «βυσσινί» και αναμένεται με την εμπειρία του να βοηθήσει πάρα πολύ, καθώς έχει παραστάσεις από το γαλλικό και ιταλικό πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή 2ετούς επαγγελματικού συμβολαίου με τον 26χρονο Γάλλο αμυντικό μέσο Alexandre Κοέφ. Ο Alexandre Coeff είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Γαλλίας από την U16 έως την U21 κι έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις εξής ομάδες: Λανς (Γαλλία), Ουντινέζε (Ιταλία), Γρανάδα (Ισπανία), Μουσκρόν (Βέλγιο), Αζαξιό (Γαλλία) και Μπρεστ (Γαλλία).

Στη Μπρεστ αγωνίστηκε τις 2 τελευταίες σεζόν ως δανεικός από την ιταλική Ουντινέζε, έχοντας μαζί της 58 συμμετοχές. Το καλοκαίρι του 2018 συμμετείχε στην προετοιμασία της Ουντινέζε με την οποία και αγωνίστηκε σε δύο φιλικούς αγώνες. Από αύριο τίθεται κανονικά στη διάθεση του προπονητή μας κ. Αντωνίου, με τον οποίο είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ στο AEL FC ARENA».

Keywords
Τυχαία Θέματα