Παντρεύτηκε γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια (video)

Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύτηκε σήμερα η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, και το γνωστοποίησε μέσω… instagram!

Ο λόγος, για την Εύα Τσάχρα, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «The Voice», αλλά την μάθαμε… καλύτερα μέσα από το φετινό «Your face sounds familiar», όπου ξεχώρισε με τις φωνητικές της ικανότητες.

Η πανέμορφη τραγουδίστρια παντρεύτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης με πολιτικό

γάμο, τον εκλεκτό της καρδιάς της, Άλεξ Μπούντρο, με μάρτυρα τον καλό της φίλο και επίσης πρώην συμμετέχοντα του «The Voice», Άλεξ Οικονόμου.

Η Έυα Τσάχρα έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, όπου και γνωστοποίησε το χαρμόσυνο γεγονός.

Στη φωτογραφία ποζάρει με το νυφικό και κρατά ένα εντυπωσιακό μπουκέτο με ηλιοτρόπια, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Η μέρα αυτή θα μείνει χαραγμένη στην ψυχή μου… Η μέρα που γίναμε σύζυγοι… Σ ευχαριστώ!!».

View this post on Instagram

Η μέρα αυτή θα μείνει χαραγμένη στην ψυχή μου… Η μέρα που γίναμε σύζυγοι… Σ ευχαριστώ!! Αυτό το υπέροχο NYΦIKO EINAI ΦTIAΓMENO AΠO TO @sugarnspiceatelier!!!!! EINAI tailor made AΠO OΛOMETAΞO TAΦTA KAI ΓAΛΛIKH ΔANTEΛA. Ευχαριστώ τόσο πολύ την υπέροχη Ναυσικά και τα κορίτσια της για αυτό το αριστούργημα!! Hairstyle by @iann_grekas! Ευχαριστουμε όλους για τις υπέροχες ευχές!!!!

A post shared by Eva Tsachra (@eva_tsachra_official) on Jul 11, 2019 at 10:22am PDT

Στα stories του instagram, είδαμε και κάποιες εικόνες και βίντεο από το δημαρχείο, αλλά και από το γαμήλιο πάρτι που ακολούθησε!

Keywords
Τυχαία Θέματα