«Πανικοβλήθηκα», λέει ο ταξιτζής για το έγκλημα στο Ελληνικό – Πώς δικαιολογεί την αντίδρασή του

Την αντίδραση που είχε όταν η 59χρονη δολοφονημένη μπήκε στο ταξί του προσπαθεί να δικαιολογήσει ο οδηγός«Δεν ξέρω τι να πω έχω χάσει τα λόγια μου, φοβάμαι, νιώθω θλίψη», είπε χαρακτηριστικά ο ταξιτζής

Ο οδηγός ταξί που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο έγκλημα της Βουλιαγμένης μίλησε στην κάμερα του OpenTV, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την αντίδραση που είχε όταν η 59χρονη δολοφονημένη μπήκε στο όχημά του και του ζήτησε βοήθεια.

«Όλη μέρα δουλεύω για να βγάλω το καλύτερο

για το παιδί μου. Αυτό προσπαθώ να κάνω», είπε ο οδηγός και υποστηρίζει ότι έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα από μια παρεξήγηση. «Δεν ξέρω τι να πω έχω χάσει τα λόγια μου, φοβάμαι, νιώθω θλίψη», είπε και συνέχισε «μπαίνει μια γυναίκα μέσα και δεν ήξερα τι γίνεται και απλώς είπα βγείτε έξω γιατί δεν ήξερα». «Αυτά που είπα ήταν πάνω στο άγχος μου, πάνω στην τρέλα, τα είχα χάσει. Ερμηνεύτηκε λάθος, δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος».

Όπως εξηγεί στην κάμερα του OPEN όλα συνέβησαν αστραπιαία την ώρα που περίμενε κάποιον πελάτη με προγραμματισμένο ραντεβού και όπως ισχυρίζεται η αντίδρασή του να ζητήσει από την γυναίκα να βγει από το ταξί ήταν στην αρχή όταν δεν είχε εικόνα του τι είχε συμβεί.

Υπενθυμίζεται ότι το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αθηνών (ΣΑΤΑ) καταδικάζει με τον πιο απόλυτο τρόπο την απάνθρωπη, όπως τη χαρακτηρίζει συμπεριφορά του οδηγού ταξί που, την Πέμπτη 21 Μαρτίου, όχι μόνο δεν βοήθησε μια θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα να ξεφύγει από τον θάνατον.

Keywords
Τυχαία Θέματα