Όργια σε σχολείο των ΗΠΑ – Έπιασαν την καθηγήτρια την ώρα που έκανε σεξ με μαθητή της (εικόνα)

Οι δύο φύλακες άκουγαν θορύβους από μια μικρή αποθήκη στο σχολείο του Κονέκτικατ των ΗΠΑ, την ώρα που στο σχολείο δεν θα έπρεπε να βρίσκεται κανείς.

Την ώρα που άνοιξαν την πόρτα της αποθήκης βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα θέαμα για το οποίο δεν ήταν προετοιμασμένοι, καθώς «έπιασαν στα πράσα» την Jennifer Frechette, καθηγήτρια θεάτρου στο σχολείο, μαζί με έναν 15χρονο μαθητή της.

Ο 15χρονος μαθητής έφυγε τρέχοντας ενώ η 44χρονη δασκάλα προσπάθησε, ανεπιτυχώς, να δικαιολογήσει τα όσα είδαν οι δυο άνδρες, υποστηρίζοντας πως τα πράγματα δεν ήταν όπως φαινόντουσαν.

Η Jennifer Frechette, η οποία είναι παντρεμένη, αρχικά προσπάθησε να επιρρίψει ευθύνες στον ανήλικο, λέγοντας πως την «αποπλάνησε» αλλά η μαρτυρία του αποκάλυψε όλη την αλήθεια.

Η καθηγήτρια του τον αποπλάνησε για πρώτη φορά πριν από περίπου ένα μήνα, λέγοντας του πως πλέον δεν την έλκυε ο σύζυγος της.

Η 44χρονη πλήρωσε εγγύηση 100 χιλιάδων δολαρίων και η δίκη της θα πραγματοποιηθεί σε περίπου δυο μήνες. Τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το σχολείο αμέσως μετά τη σύλληψη της.

Keywords
Τυχαία Θέματα