Ομιλία Τσίπρα στο 2ο Περιφερειακό Συνέδριο – Ενδιαφέρον για το τι θα κάνει ο Μπακογιάννης

Συνέχεια των Περιφερειακών Συνεδρίων για την ανάπτυξηΣτο επίκεντρο η Στερεά ΕλλάδαΤι θα κάνει ο Μπακογιάννης μετά το «γαλάζιο» βέτο;

Με ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στις 19:30 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο της Λαμίας, κορυφώνονται σήμερα οι εργασίες του 2ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου που αφορά στην Στερεά Ελλάδα.

Το Συνέδριο, εντάσσεται στον κύκλο των 13 Περιφερειακών Συνεδρίων

που έχουν προγραμματιστεί, προκειμένου να υπάρξει ένας αποκεντρωμένος διάλογος με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς, στο πλαίσιο της διαμόρφωσης της «Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής 2021».

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η σε βάθος διερεύνηση των παραγωγικών δυνατοτήτων ώστε να τεθούν ποιοτικοί και ποσοτικοί στόχοι για την αναπτυξιακή προοπτική της Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο ενός συνεκτικού σχεδίου περιφερειακής παραγωγικής ανασυγκρότησης.

Στον δεύτερο κύκλο των συζητήσεων θα τεθούν θέματα που αφορούν στην αγορά εργασίας, την προνοιακή πολιτική, στην κοινωνική οικονομία, στις υποδομές και στην τουριστική ανάπτυξη.

Σήμερα έχουν προαναγγείλει συγκεντρώσεις έξω από το Δημοτικό Θέατρο της Λαμίας όπου θα μιλήσει ο πρωθυπουργός οι εργαζόμενοι στην ΛΑΡΚΟ.

Τι θα γίνει με τον Μπακογιάννη;

Ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζει η παρουσία και ομιλία του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος παρά το βέτο της ηγεσίας στα «γαλάζια» αυτοδιοικητικά στελέχη, δεν αναμένεται να ακυρώσει την προγραμματισμένη ομιλία του, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο μήνυμα στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον ίδιο, με τον οποίο όπως φαίνεται «σιγοκαίει» μία άτυπη εσωκομματική κόντρα. Οψόμεθα…

Keywords
Τυχαία Θέματα