Ολοκληρώθηκε και επίσημα η αγορά της Νότιγχαμ από τον Μαρινάκη (video)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται πλέον στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως ανακοίνωσε η αγγλική ομάδα, ολοκληρώνοντας και επίσημα την εξαγορά της μετά την έγκριση από την Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

#NFFC have released the following statement regarding the take-over by Mr Evangelos M. Marinakis. https://t.co/hh67sM4oNx pic.twitter.com/tPb6dI9lNL

— Nottingham Forest FC (@NFFC) 18 Μαΐου

2017

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Νότιγχαμ, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι «αυτά που έχουμε πετύχει στο εθνικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με τον Ολυμπιακό, θέλουμε να το πετύχουμε διπλά με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Πρόκειται για ένα από τα πιο παλιές ομάδες της Αγγλίας με σπουδαία ιστορία εθνικών και διεθνών επιτυχιών. Στόχος είναι να φέρουμε πίσω το παλιό μεγαλείο. Γνωρίζουμε το ποδόσφαιρο και γνωρίζουμε πως να σημειώνουμε επιτυχίες έχοντας κατακτήσει τίτλους με τον Ολυμπιακό».

Λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστές, αν και υπολογίζεται, σύμφωνα με το Sport24, ότι πρόκειται για ένα deal αξίας περίπου 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο ίδιος μιλώντας σε δημοσιογράφο του BBC για την εξαγορά τόνισε ότι επιθυμεί «να επιστρέψει η σταθερότητα σε έναν σύλλογο με τεράστια προοπτική που ανήκει στην ελίτ της Πρέμιερ Λιγκ».

Πρόσθεσε επίσης πως αντί να δώσει υποσχέσεις θα υλοποιήσει το έργο του, προανήγγειλε τη δημιουργία ενός συμβουλευτικού σώματος φιλάθλων με παρουσία στα διοικητικά συμβούλια της Νότιγχαμ Φόρεστ και ανέφερε πως θα μειώσει τις τιμές των εισιτηρίων ανταμοίβοντας την πίστη των φιλάθλων.

Στο πλευρό του Μαρινάκη θα είναι και ο Σωκράτης Κομινάκης, ενώ ο νέος διευθύνων σύμβουλος είναι ο Γιάννης Βρέντζος.

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη στο BBC:

Marinakis Part One

In the first part of his exclusive BBC Sport interview, new Nottingham Forest owner Evangelos Marinakis explains to Richard Conway why he’s bought the club….

Posted by BBC Nottingham Sport on Thursday, 18 May 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα