Ολοκληρώθηκε η σπουδαία μεταγραφή, επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ ο Βέρνμπλουμ (video)

Μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ είναι επίσημα ο Πόντους Βέρνμπλουμ. Ο 32χρονος διεθνής σουηδός μέσος, έχοντας υποβληθεί νωρίτερα την Πέμπτη (16/8), στη Θεσσαλονίκη, στις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, στο γήπεδο της Τούμπας και δεσμεύτηκε με συμβόλαιο με την ομάδα.

Το απόγευμα θα έχει την πρώτη επαφή του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους νέους συμπαίκτες του, στην προπόνηση που θα κάνουν οι «ασπρόμαυροι», στην έναρξη της προετοιμασίας για το πρώτο ματς, για τα πλέι οφ του Champions League, με την Μπενφίκα (21/8), στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου στη Νέα Μεσημβρία.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε πως η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του θα βγει αργότερα και αναμένεται να είναι επίσης εντυπωσιακή, ανάλογη με αυτή του Τσούμπα Ακπόμ. Η άφιξη του διεθνούς μέσου στη Θεσσαλονίκη και η μεταγραφή του στον Δικέφαλο του Βορρά προκάλεσε… πανικός και στον Τύπο της Σουηδίας.

Αποκλειστικό: Ο Πόντους Βερνμπλουμ στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον @PAOK_FC #Wernbloom pic.twitter.com/d7E6Lx7umc

— Ελένη Μπούντου (@Elenh_Mp) 15 Αυγούστου 2018

Keywords