Όλγα Πηλιάκη: Ο αισθησιακός χορός και τα σχόλια του Στέλιου Χανταμπάκη (video)

H γυναίκα του Στέλιου Χανταμπάκη έχει μεγάλο ταλέντο στον χορό και αυτό το δείχνει μέσα από τα βίντεο που ανεβάζει στο Instagram.

H ίδια σε κάθε ευκαιρία χορεύει και μας δείχνει τις χορευτικές της ικανότητες οι οποίες δεν είναι καθόλου άσχημες.

Ο παρουσιαστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πριν από λίγες ημέρες ένα βίντεο, στο οποίο η Όλγα Πηλιάκη λικνίζεται αισθησιακά στους ρυθμούς της Beyonce και ανεβάζει την θερμοκρασία στη ύψη.

Μάλιστα με το τεράστιο χιούμορ που διαθέτει ο Στέλιος Χανταμπάκης συνοδεύει το βίντεο με την εξής λεζάντα:«@olgapiliaki δε μπα να ντυθείς και μπαλαρίνα… σου είπα τέλος… Βρε που μπλέξαμε … ##olgapiliaki #hantampakakia #trelikanoniki».

@olgapiliaki δε μπα να ντυθείς και μπαλαρίνα… σου είπα τέλος… Βρε που μπλέξαμε … # #olgapiliaki #hantampakakia #trelikanoniki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) στις 24 Ιαν, 2018 στις 4:24 πμ PST

Ο ίδιος πριν αρκετό καιρό ανέβασε άλλο ένα βίντεο με την γυναίκα του να χορεύει και αστειευόμενος είπε πως όσο και να κουνιέσαι άλλο παιδί δεν έχει. Φυσικά το βίντεο που ανέβασε τώρα είναι η συνέχεια της προηγούμενης πλάκας.

Η κατάσταση όσο πάει και χειροτερεύει… βρε δε μπα να χτυπιέσαι-άλλο παιδί δεν έχει … #mamoisbabakis και #malenababaki μόνο!!! #hantampakakia @olgapiliaki #trelikanoniki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) στις 3 Δεκ, 2017 στις 8:33 πμ PST

Keywords
Τυχαία Θέματα