«Όλα λάθος»: Ποιοι είναι οι καλεσμένοι αυτού του Σαββατοκύριακου;

Στο Όλα Λάθος αυτό το Σαββατοκύριακο ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Βασίλης Ζούλιας, το Τζέισον Αντιγόνη και η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Πέτρος Κωστόπουλος και Μαντώ Γαστεράτου έρχονται το Σαββατοκύριακο με μεγάλα κέφια και ξεχωριστούς καλεσμένους, εντοπίζοντας για μια ακόμα φορά όσα γίνονται… Όλα Λάθος.

Το Σάββατο ο Πέτρος υποδέχεται τον Ιάσωνα Δούση, που γνωρίσαμε ως Τζέισον Αντιγόνη, ο οποίος προσδιορίζεται ως non-binary (ουδέτερο) άτομο και κατεβαίνει ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις επερχόμενος εκλογές

με το συνδυασμό της Ρένας Δούρου. Τι λέει για την απόφασή του να μπει στον πολιτικό στίβο και γιατί δεν μπόρεσε να μπει στο ψηφοδέλτιο ως «το Ιάσων Αντιγόνη»; Στο Όλα Λάθος έρχεται και η Μάρα Μεϊμαρίδη και εξηγεί τη σχέση που έχει αναπτύξει με τις γυναίκες μετά τη μεγάλη επιτυχία του βιβλίου της Οι Μάγισσες Της Σμύρνης, τα μάγια, τις σχέσεις, αλλά και τη δική της προσωπική ζωή.

Την Κυριακή στο πλατό του Όλα Λάθος ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Μαντώ Γαστεράτου καλωσορίζουν τον Βασίλη Ζούλια. Ο σχεδιαστής μιλά για το βιβλίο «Το παλτό μου, μαμά» που αποτελεί ουσιαστικά την αυτοβιογραφία του, τη μάχη του με τις καταχρήσεις και τη νέα του ζωή. Στο Όλα Λάθος και η ψυχολόγος Δήμητρα Ζαφείρα μιλά με τον Πέτρο Κωστόπουλο για απιστία και τις στιγμές που σε μια σχέση γίνονται… όλα λάθος.

Όλα Λάθος, κάθε Σάββατο και Κυριακή στο OPEN στις 14.30

Keywords
Τυχαία Θέματα