Η πρώτη νύχτα στις φυλακές Κορυδαλλού για το ζεύγος Παπαντωνίου – Ποιοι τους επισκέφθηκαν

Πώς πέρασε την πρώτη του νύχτα στη φυλακή το ζεύγος ΠαπαντωνίουΚαθημερινά από τις 8:00 έως τις 12:30 θα προαυλίζεται ο Γιάννος ΠαπαντωνίουΗ επίσκεψη που δέχτηκε η κ. Κουράκου

Το πρώτο του βράδυ στις φυλακές Κορυδαλλού, πέρασε το ζεύγος Παπαντωνίου, μετά την απόφαση του εισαγγελέα και του ανακριτή για προσωρινή κράτηση.

Ο Γιάννος Παπαντωνίου σε ειδικό κελί στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, χώρος που είχε φτιαχτεί για τα μέλη της «17Ν» που κρατούνταν εκεί.

Παράλληλα προβλέπεται πως θα προαυλίζεται καθημερινά μόνος του από τις 8:00 έως τις

12:30.

Η Σταυρούλα Κουράκου βρίσκεται σε κελί με ακόμα δέκα κρατούμενες και σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ γίνονται προσπάθειες για να μεταφερθεί εντός της ημέρας σε άλλο χώρο.

Στο μεταξύ, σήμερα Πέμπτη, είναι μέρα επισκεπτηρίου στις φυλακές. Ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες στενή φίλη της κ. Κουράκου την επισκέφθηκε στις φυλακές και, κατά τις πληροφορίες, της έφερε κάποια προσωπικά αντικείμενα. Επίσης το βράδυ της Τετάρτης το μενού της φυλακής είχε ζυμαρικά.

Στο σκεπτικό της προφυλάκισης τους, ανακριτής και εισαγγελέας θεώρησαν πως Παπαντωνίου – Κουράκου είναι ύποπτοι φυγής και τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων.

Υπενθυμίζεται πως η κατάθεση που φέρεται να οδήγησε το ζεύγος στις φυλακές έγινε από πολιτικό μηχανικό, ο οποίος κατά το κατηγορητήριο παρείχε διευκόλυνση στον πρώην υπουργό και την κ. Κουράκου, προκειμένου «να καλύπτουν παράνομα ποσά».

Keywords
Τυχαία Θέματα