Οι οικογενειακές ευχές από τους Σπανούλη, Γκιστ, Μέσι, Μόντριτς, Νεϊμάρ και Ρονάλντο

Αυτές τις ημέρες αθλητές από όλα τα σπορ περνούν όμορφες γιορτινές ημέρες με τις οικογένειές τους. Μέσω των social media στέλνουν όμορφες ευχές για τα Χριστούγεννα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η οικογένεια του Βασίλη Σπανούλη, μέσω της γυναίκας του αρχηγού του Ολυμπιακού ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο. «Όπως ροδίζει η ανατολή, κι όπως ανθεί η γαρδένια, να κάνετε

Χριστούγεννα χρυσά και μεταξένια», έγραψε η Ολυμπία Χοψονίδου. Νωρίτερα, σας ενημερώσαμε πως στο πλαίσιο χριστουγεννιάτικης γιορτής, ο Kill Bill ερμήνευσε άψογα το «My Way» του Φρανκ Σινάτρα, κάτι που… μαρτύρησε η σύζυγος του «Kill Bill», μέσω του instagram.

Ο Τζέιμς Γκιστ πέρασε μαζί με την οικογένειά του τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και έστειλε το δικό του εορταστικό μήνυμα. Ο αμερικανός σέντερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ πόζαρε μαζί με την σύζυγό του και τα δύο παιδιά του και με το χαμόγελο ευτυχίας ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του έγραψε «Καλά Χριστούγεννα από την οικογένεια Γκιστ».

Τα… σπάσει και η οικογενειακή φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι μπροστά από το χριστουγιεννιάτικο δένδρο. Τη φωτογραφία ανέβασε στο προφίλ της στο instagram η σύζυγος του αργεντινού σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Αντονέλα. Η οικογένεια Μέσι φόρεσε τα… γιορτινά της και πόζαρε χαμογελαστή.

Δείτε εδώ φωτογραφίες με οικογενειακές ευχές και από τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Νεϊμάρ και Λούκα Μόντριτς:

Τις δικές του ευχές ενόψει των Χριστουγέννων θέλησε να στείλει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη και πρωταθλητής Ευρώπης 2004 με την Εθνική Ελλάδος, Άγγελος Χαριστέας, μέσω social media. Ανέβασε σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους,με υγεία πάνω από όλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα