Οι καλλονές του «Nomads – Μαδαγασκάρη» που θα «κάψουν καρδιές» (εικόνες)

Το «Nomads – Μαδαγασκάρη» ξεκίνησε με τους τηλεθεατές να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τους παίκτες και τα αγωνίσματα.

Στο ριάλιτι επιβίωσης όπως θα παρατηρήσατε υπάρχουν πολλές καλλονές που τράβηξαν ήδη τα βλέμματα.

Ας τις γνωρίσαμε καλύτερα!

Ξεκινάμε με μια κυρία που έχει διαγράψει σπουδαία καριέρα στις πασαρέλες και στην παρουσίαση την Αννίτα Ναθαναήλ. Σπούδασε σχέδιο κοσμήματος και Τέχνη στο Λονδίνο, μιλάει συνολικά πέντε γλώσσες και έχει εργαστεί ως παρουσιάστρια στους τηλεοπτικούς σταθμούς AΝΤ1 και SevenΧ. Το 2000 γνώρισε το σύζυγό της, τον Αμερικανό και πρώην επαγγελματία

πολίστα, Κρις Χάμπερτ. Σήμερα, έχουν δύο έφηβες κόρες και έχουν ιδρύσει μια εταιρεία επισκευής για smartphones και PCs. Η ίδια κυκλοφόρησε πέρσι τη δική της σειρά με αξεσουάρ για κινητά τηλέφωνα. Η οικογένεια για την Αννίτα Ναθαναήλ είναι προτεραιότητα. Στο άκουσμα του Nomads οι κόρες της είχαν μία και μόνο αντίδραση: «μαμά, μην τολμήσεις και δεν πας». Όσο θα βρίσκεται στη Μαδαγασκάρη, ξέρει πως τα παιδιά της θα είναι σε καλά χέρια, εκείνα του συζύγου της. Ένα χτύπημα από αυτοκίνητο το 1989, ενώ ήταν πεζή στο Παρίσι, ήταν η στιγμή που της απέδειξε πως «ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό». Για την ίδια, η εμπειρία του Nomads είναι μια ευκαιρία να νιώσει ακόμα πιο ζωντανή. Θέλει να ξεπεράσει τον εαυτό της καθώς, όπως λέει, η ψυχή δεν έχει ηλικία. Θέλει το Nomads να είναι η καλύτερη ιστορία που θα έχει να διηγηθεί στα εγγόνια της. Άλλωστε, οι ιστορίες επιβίωσης την γοήτευαν ανέκαθεν. Είναι φυσιολάτρης κι ένα από τα χόμπι της είναι να μαζεύει μανιτάρια. Η μεγάλη της αγάπη όμως, είναι η θάλασσα και οι ελεύθερες καταδύσεις (σε μεγάλο ή μικρότερο βάθος) είναι μία από τις αγαπημένες της ασχολίες.

Προχωράμε στη σέξι παρουσία του ριάλιτι που δεν είναι από αυτή της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Εργάζεται ως μοντέλο ενώ έχει λάβει μέρος σε Διαγωνισμούς Ομορφιάς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σημαντική στιγμή στην πορεία της στο modelling είναι η φωτογράφισή της στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού Esquire, η οποία μπήκε στη λίστα με τις αγαπημένες του περιοδικού.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει συμμετάσχει σε πασαρέλες, φωτογραφίσεις μόδας, video clips ενώ έχει κάνει τηλεοπτικά guests και αρκετά εξώφυλλα. Από το 2016 διατηρεί το δικό της κανάλι στο YouTube με συμβουλές ομορφιάς.

Επιπλέον, έχει ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες, κάνει ιππασία και aerial yoga. Λατρεύει τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και το καρτ αλλά η μεγαλύτερή της αγάπη είναι η σκυλίτσα της, η Άισα, που με δυσκολία αποχωρίζεται.

Συνεχίσουμε με την instagrammer Σίσσυ Ζουρνατζή. Η παίκτρια μένει στη Θεσσαλονίκη και ασχολείται επαγγελματικά με το Instagram. Ο προσωπικός της λογαριασμός μετράει πολλές χιλιάδες followers. Το Instagram μπήκε τυχαία στη ζωή της και ταίριαξε, όπως λέει, στην προσωπικότητά της. Είναι άμεσο και διαδραστικό και της δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεται σκέψεις και προτάσεις που αφορούν στο στιλ.

Έπαιζε για 9 χρόνια volley ώσπου το άφησε για να δώσει Πανελλαδικές Εξετάσεις. Από τότε έχει κρατήσει το ομαδικό πνεύμα και την αγάπη για την άσκηση. Δεν της αρέσουν τα γυμναστήρια και προτιμάει τη γυμναστική στη φύση και τα extreme sports.

Έχει σπουδάσει Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση αλλά δεν ασχολήθηκε ποτέ με το αντικείμενο. Το 2010 στέφθηκε Star Πελοπόννησος. Εκκεντρική και ατίθαση, της αρέσει να δοκιμάζει καινούργια πράγματα στη ζωή και την εμφάνισή της. Νιώθει ότι επικοινωνεί περισσότερο με τους άντρες και λιγότερο με τις γυναίκες, που παραδέχεται ότι είναι γκρινιάρες και παράξενες. Μπαίνει στο Nomads γιατί «θέλει να μπει στο μάτι των haters».

Εντυπωσιακή και η Αθηνά Κωστοπούλου! Είναι διεθνής αθλήτρια του handball και τα τελευταία 10 χρόνια και είναι μέλος της Eθνικής Oμάδας. Σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Παράλληλα, ασχολείται και με τον χορό και συγκεκριμένα με τους latin χορούς γιατί μέσω της τεχνικής τους, βελτιώνει την ευλυγισία της στο handball.

Έχει μάθει να λειτουργεί μέσα σε ομάδα και γνωρίζει πάντα ποιος είναι ο ρόλος της σε αυτήν. Δεν ξεχνάει, όμως, ποτέ τους στόχους της, στους οποίους είναι προσηλωμένη. Στο Nomads θέλει να ξεπεράσει τα όριά της. Αν και πιστεύει στον εαυτό της, θέλει να «κρατάει μικρό καλάθι». Δηλώνει ερωτευμένη με το φαγητό και συγκεκριμένα με τις σπεσιαλιτέ του πατέρα της.

Τα κορίτσια του Nomads θα «κάψουν καρδιές»!!

Keywords
Τυχαία Θέματα