Οι ευχές των ιδιωτικών εκπαιδευτικών στο Νίκο Φίλη, μετά την επέμβαση

Με μία συγκινητική ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί εύχονται περαστικά στο Νίκο Φίλη, μετά την επιτυχή επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε, ενώ θυμίζουν και τις ενέργειες του ως υπουργού με τις οποίες στάθηκε δίπλα στους εκπαιδευτικούς του ιδιωτικού τομέα.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΟΙΕΛΕ:

“ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ…

Συγκίνηση προκάλεσε στον κλάδο μας η είδηση της δύσκολης μάχης που έδωσε ο πρώην Υπουργός

Παιδείας Νίκος Φίλης, μιας μάχης που επέλεξε να μην δημοσιοποιήσει.

Οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί δεν ξεχνούν τη σημαντική συνεισφορά του Ν. Φίλη στο χώρο της εκπαίδευσης, στην επαναφορά της εποπτείας των ιδιωτικών σχολείων στο Υπουργείο Παιδείας, στον εξορθολογισμό των εργασιακών τους σχέσεων βάσει του ευρωπαϊκού δικαίου και την παρέμβασή του στο χώρο των Φροντιστηρίων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Κέντρων Ξένων Γλωσσών. Δεν ξεχνούν τη δήλωσή του στην πρώτη συνάντηση με την ΟΙΕΛΕ ότι το κράτος δεν θα πρέπει να είναι ουδέτερος παρατηρητής στις κοινωνικές διεργασίες, αλλά θα πρέπει να στέκεται στο πλευρό των εργαζόμενων, των αδύναμων, των μη προνομιούχων.

Νίκο Φίλη, η ΟΙΕΛΕ και ο κλάδος των ιδιωτικών εκπαιδευτικών σου εύχονται περαστικά, ώστε σύντομα να επανέλθεις δυνατός και υγιής στα καθήκοντά σου.”

ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ…Συγκίνηση προκάλεσε στον κλάδο μας η είδηση της δύσκολης μάχης που έδωσε ο πρώην Υπουργός…

Gepostet von ΟΙΕΛΕ – Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας am Freitag, 2. August 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα