Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και του Σαββατοκύριακου

Και αισίως φτάσαμε στην Παρασκευή ομολογουμένως μία φορτισμένη συναισθηματικά και δύσκολη εβδομάδα και σωστά περιμένουμε αυτή τη μέρα για να τα παραμερήσουμε όλα,να αφήσουμε στην άκρη τις όποιες φοβίες και να προχωρήσουμε πολύ πιο ουσιαστικά αν και δεν είμαστε σίγουροι ότι έχουμε την πλήρη εξασφάλιση…

Έχουμε την ανάγκη να νιώσουμε επιθυμητοί ή ότι ανήκουμε κάπου και η ανάγκη αυτή μας βοηθάει στο να εκμυστηρευτούμε κάτι αν όχι ολόκληρο, έστω σε δόσεις ή να κάνουμε την αρχή. Ερωτικά γίνεται η προεργασία και προσπαθούμε να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον των άλλων…

Σίγουρα όμως μέσα στο

Σαββατοκύριακο θα έχουμε και εξελίξεις που θα μας κάνουν αν μη τι άλλο να νιώσουμε και πιο επιθυμητοί! Στα επαγγελματικά μας κάποιες αποφάσεις λειτουργούν με το συναίσθημα και καθόλου με τη λογική η οποία φυσικά και μας τρομάζει όταν συνειδητοποιούμε ότι έχουμε αδικήσει κάποιον με τη στάση μας!

Κριός

Αλλάζετε διάθεση μέσα στο Σαββατοκύριακο και επειδή είναι προς το καλύτερο μη δώσετε σημασία σε ότι δημιουργηθεί την Παρασκευή και προσπεράστε το με άνεση! Είναι μία ευκαιρία να ασχοληθείτε με αυτά που σας δίνουν ευχαρίστηση ανεξάρτητα αν πρέπει να βάλετε στην άκρη τις επιθυμίες των άλλων… Ερωτικά βέβαια, θέλετε να βγείτε ίσως και μόνοι σας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είστε αδιάφοροι, απλώς θέλετε τον χρόνο σας…Επαγγελματικά μη μένετε στη θεωρία γιατί η πράξη δεν ταυτίζεται!

Ταύρος

Είναι καταρχήν καλό ότι θα δώσετε χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους αυτό το Σαββατοκύριακο και είναι καλό που την Παρασκευή θα σουλατσάρετε με μεγάλη άνεση, και ίσως και να μην ξεκουραστείτε καθόλου αφού η διασκέδασή σας και οι μετακινήσεις θα σας καθυστερήσουν αρκετά… Ερωτικά αφήνετε στην άκρη όλες τις διαφορές και εστιάζετε σε αυτά που σας ενώνουν που φαίνονται να είναι και περισσότερα. Επαγγελματικά, μετά την καταιγίδα ένα ουράνιο τόξο αχνοφαίνεται και πρέπει να το παρατηρήσετε!

Δίδυμοι

Ένα τριήμερο που το μυαλό σας δε θα σας παγιδεύσει καθόλου αντίθετα θα σας αφήσει ελεύθερους να μετακινήστε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση! Τα εμπόδια μπορείτε να τα ξεπεράσετε εύκολα αρκεί να καταλάβετε ότι αφορούν ασήμαντα πράγματα που δεν πρέπει να ταλαιπωρείτε το μυαλό σας. Ερωτικά, είστε ανοιχτοί αρκεί να υπάρχει και αμοιβαιότητα από την άλλη πλευρά… Επαγγελματικά, κάντε μία στάση και πηγαίνετε πίσω εκεί που όταν το είχατε αντιμετωπίσει ήσασταν πιο ψύχραιμοι!

Καρκίνος

Είσαστε αυτοί που νιώθετε πιο ευέλικτοι κυρίως όταν αποφασίζετε να πάτε πιο αργά και να μην είστε τόσο παρορμητικοί και κυρίως να βλέπετε την ουσία και όχι τα γύρω-γύρω ή αυτά που σας ξεσηκώνουν και αντιδράτε σπασμωδικά γιατί δεν είναι τα πράγματα ακριβώς έτσι όπως τα θέλετε. Ερωτικά ξεκαθαρίζετε τη θέση αλλά σημασία έχει ο τρόπος που το κάνετε αφού είστε ομολογουμένως λίγο απότομοι… Επαγγελματικά αν σας ωραιοποιούν τις καταστάσεις είναι γιατί σας εκμεταλλεύονται, με την καλή έννοια..

Λέων

Ένα δικό σας τριήμερο και φυσικά το συνειδητοποιείτε περισσότερο όσο προχωράμε προς το Σάββατο και μετά! Έχετε κίνητρα και τα εκμεταλλεύεστε ουσιαστικά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είστε και πολύ καλοί στη διαχείριση των καταστάσεων. Μάλλον βιάζεστε ή θεωρείτε ότι κανείς δεν μπορεί να σας αρνηθεί το παραμικρό… Ερωτικά έχετε μάλλον υπερεκτιμήσει τις δυνατότητές σας και πρέπει να βάλετε ένα φρένο… Επαγγελματικά, μην βιάζεστε γιατί το θέλουν οι άλλοι… Εσείς ξέρετε καλύτερα!

Παρθένος

Φίλοι είναι κοντά σας αλλά δεν μπορούν να αντικαταστήσουν αυτό που δεν έχετε παρά μόνο να σας συμπαρασταθούν. Αυτό για τα ερωτικά σας σημαίνει ότι θα είστε πιο ήρεμοι και αφού ξανασκεφθείτε κάποια πράγματα τότε θα πάρετε και μία πιο ουσιαστική απόφαση γιατί θα είναι πιο συνειδητή.Πάντως μην κλείνετε πόρτες που θα αναγκαστείτε να τις ξανανοίξετε… Επαγγελματικά, αν καταλάβετε γιατί σας λένε κάτι, τότε θα είναι και πιο εύκολο να καταλάβετε και αν σας κρύβουν κάτι!

Ζυγός

Δε θα αφήσετε να σας παρασύρει η κούραση της εβδομάδας και θα του δώσετε να καταλάβει αυτό το Σαββατοκύριακο! Ναι, θέλετε να είστε κοινωνικοί και αφού σας θέλουν και οι άλλοι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να το κάνετε και να δεχτείτε προσκλήσεις αλλά και γιατί όχι να κάνετε και εσείς με δική σας πρωτοβουλία… Ερωτικά είστε πανέτοιμοι για να ανταποκριθείτε σε οτιδήποτε χρειαστεί… Επαγγελματικά μην πιστεύετε ότι είναι όλοι ανταγωνιστικοί απέναντί σας γιατί κάτι δεν καταλαβαίνετε σωστά!

Σκορπιός

Είστε πολύ πιο ήρεμοι αυτό το Σαββατοκύριακο και θέλετε να κάνετε ένα σωστό προγραμματισμό για τις δουλειές του σπιτιού γιατί σας πιέζει ο χρόνος των υποχρεώσεων γιατί κάτι έχετε αφήσει στην άκρη. Ερωτικά, μπορείτε να παραδεχτείτε τα λάθη σας αρκεί να μην τα παραδεχτείτε στους άλλους παρά μόνο στον ίδιο σας τον εαυτό και να προσπαθήσετε να τα διορθώσετε… Επαγγελματικά, πρέπει να πάτε πιο αργά γιατί έτσι σας επιβάλει η λογική σας!

Τοξότης

Ένα τριήμερο με πολλές μετακινήσεις και αν είναι για ψυχαγωγικούς λόγους θα επιλέξετε μάλλον ένα μέρος που έχετε ξαναπάει και σας ηρεμεί ή σας ξυπνάει νοσταλγικές αναμνήσεις και να το αποφασίσετε για αργότερα όταν θα βρείτε τον χρόνο να πάτε…Ερωτικά, τα πράγματα έχουν αρχίσει και θέλουν πιο δραστικές κινήσεις γιατί η δική σας αναλγησία θεωρείται ότι είναι έλλειψη ενδιαφέροντος. Επαγγελματικά πρέπει να μπαίνετε στη θέση του άλλου για να καταλαβαίνετε και πως σκέφτονται!

Αιγόκερως

Αφήστε να ξεσπάσουν απέναντί σας και μην προσπαθείτε να ηρεμήσετε τα πράγματα αφού έτσι τουλάχιστον θα έχετε καταφέρει τα μισά.. Μπορεί δηλαδή να μην έχει ολοκληρωθεί ένας κύκλος που θα σας φέρει μεν σε αντιπαράθεση αλλά τουλάχιστον θα έχει εκδηλωθεί στο έπακρο και τότε θα μπορείτε να το πιάσετε και να δικαιολογηθείτε ή ακόμα και να κατηγορήσετε τους άλλους ότι σας έκριναν αυστηρά… Ερωτικά, είστε πολύ συγκεκριμένοι αλλά ξέρετε ότι όποια μορφή πίεσης και αν ασκήσετε θα είναι επειδή έχετε δίκιο ή ξέρετε ότι σας έχουν αδυναμία… Επαγγελματικά, ο λόγος σας εισακούεται!

Υδροχόος

Ένα τριήμερο που δε θα σας αφήσουν τα επαγγελματικά σας να χαλαρώσετε έτσι όπως θα θέλατε. Ωστόσο μπορείτε να ξεκλέψετε χρόνο για να δείτε και φίλους έστω και αν δεν είστε στην καλύτερη διάθεση ή έστω και αν δε θέλετε να ασχοληθείτε σοβαρά και να κάνετε συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων.. Βασικά η παρουσία σας θα είναι μόνο εκεί και όχι το πνεύμα σας… Επαγγελματικά δώστε προσοχή γιατί μία μορφή πίεσης μπορεί να είναι γλυκιά προς το παρόν, αλλά δε θέλετε και να συνεχιστεί!

Ιχθείς

Ένα τριήμερο με καλές διαθέσεις τουλάχιστον γιατί ξέρετε ότι αυτά που θέλετε θα τα πάρετε έστω και αν γίνετε πιεστικοί! Αν πρόκειται για χρήματα θα μιλήσετε με τύπου τελεσίγραφο γιατί δεν έχετε άλλη υπομονή… Μπορεί και να σας δημιουργηθεί η ανάγκη να ξοδεύετε ασύστολα, ως τρόπος εκτόνωσης. Ερωτικά κάνετε ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω ή το αντίστροφο και έτσι δεν καταφέρνετε τίποτα… Επαγγελματικά, να είστε επιφυλακτικοί και να μη δέχεστε αυτά που σας λένε αν δεν τα έχετε ελέγξει!

Πηγή: Astrologos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα