Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 03/08

Καλή μας ημέρα. Το Σάββατο (03/08) έχουμε μπροστά μας μια ημέρα που αναμένονται και ανατροπές. Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στην Παρθένο και σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στις 02:49, τετράγωνο με τον Δία 15:39, τρίγωνο με τον Κρόνο στις 17:02 και αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 21:30.

Κριός

Σε γενικές γραμμές η σημερινή μέρα στρέφει την προσοχή σου σε πρακτικά θέματα και υποχρεώσεις της καθημερινότητας που εκκρεμούν. Δυσκολεύεσαι, ωστόσο, αρκετά να είσαι συνεπής μετά τις προηγούμενες μέρες καθώς δεν τηρείς το πρόγραμμα που έχεις καταστρώσει, ενώ παράλληλα υπάρχει μια τάση για γκρίνιες

με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν λόγω κάποιων καταστάσεων που σε είχαν απογοητεύσει.

Αισθηματικά
Είναι προτιμότερο να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς που τελικά δυσχεραίνουν το κλίμα στα προσωπικά και να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου όπου είσαι απαραίτητος. Η Αφροδίτη σε δύσκολη όψη με τον απρόβλεπτο Ουρανό, για πολλούς Κριούς θα μπορούσε να φέρει ένα ξαφνικό… πάθος.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Το κλίμα στο εργασιακό σου περιβάλλον είναι αρκετά «θολό» καθώς προϊστάμενοι ή πρόσωπα που έχουν λόγο στη δουλειά σου καθορίζουν τις εξελίξεις και εσύ θα πρέπει να ακολουθήσεις τις εκάστοτε υποδείξεις παρά την τάση για περιττές σπατάλες που έχεις αυτές τις μέρες.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα σου δίνει μεγαλύτερη άνεση για να αναθεωρήσεις και να διορθώσεις τις υποθέσεις σου, ενώ η διάθεσή σου σε ένα γενικότερο πλαίσιο είναι αρκετά ανεβασμένη. Ωστόσο υπάρχουν στόχοι που δεν συμβαδίζουν με τις ανάγκες, αλλά και τις δυνατότητές σου στο σήμερα. Εστίασε λοιπόν στις λεπτομέρειες και μην αφήνεις τίποτα στην τύχη, αν θέλεις να αποκομίσεις τα μέγιστα από τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται.

Αισθηματικά
Τα αγαπημένα σου πρόσωπα αποτελούν προτεραιότητα για σένα και θέλεις να ικανοποιήσεις κάθε τους επιθυμία, ωστόσο τα όρια σήμερα είναι λιγότερο διακριτά στις σχέσεις σου. Παράλληλα, αν έχεις γεννηθεί τον Απρίλιο ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη σε δυσμενή όψη με τον Ουρανό στο ζώδιό σου δίνει αισθηματικά σκαμπανεβάσματα…

Επαγγελματικά & Οικονομία
Είναι προτιμότερο να υιοθετήσεις μια πιο συνετή προσέγγιση στα οικονομικά σου, παρά τα έσοδα, ενώ ταυτόχρονα οι συνθήκες σε πιέζουν να αλλάξεις τα κακώς κείμενα που συντηρείς με τις ενέργειές σου.

Δίδυμοι

Σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες η διάθεσή σου σήμερα είναι περισσότερο εσωστρεφής, ενώ οι υποθέσεις του σπιτιού ή των προσώπων του οικογενειακού σου περιβάλλοντος είναι σήμερα η πρώτη σου προτεραιότητα. Ωστόσο ο Ποσειδώνας από το ζενίθ του ωροσκοπίου σου δείχνει πως ενδεχομένως παρασύρεσαι σε λανθασμένες εκτιμήσεις, αφού δεν βλέπεις καθαρά τις καταστάσεις.

Αισθηματικά
Αναζητάς σήμερα περισσότερο τη θαλπωρή και τη σιγουριά στις σχέσεις σου, ενώ το σημερινό πλανητικό πλαίσιο σε βοηθά να χαμογελάς και να κάνεις φλερτ, αρκεί να νιώθεις πως το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει διευρύνει τους πνευματικούς σου ορίζοντες.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Υπάρχουν πολλά τυφλά σημεία που θα πρέπει να προσέξεις σήμερα στα επαγγελματικά σου και γενικότερα στον τομέα της καριέρας, ενώ στα οικονομικά υπάρχουν δυνατότητες κυρίως μέσα από τα μεγάλα εγχειρήματα που ετοιμάζεις.

Καρκίνος

Σήμερα προσπαθείς να κάνεις σημαντικές επαφές, μέσα από τις οποίες θέλεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου, ωστόσο βάζεις στην άκρη σημαντικές λεπτομέρειες που τελικά λειτουργούν ανασταλτικά στα δικά σου θέλω. Επιπλέον, είναι προτιμότερο να μην βιάζεσαι να δεις τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου, σε γενικές γραμμές πάντως είσαι προστατευμένος από τις δυσκολίες, αν είσαι γεννημένος τον Ιούνιο.

Αισθηματικά
Σήμερα ψάχνεις στήριξη στα πρόσωπα του φιλικού σου περίγυρου, για να βρεις διεξόδους. Παρόλα αυτά φρόντισε να κάνεις ορθότερους χειρισμούς στις σχέσεις σου και χρησιμοποίησε τη γοητεία που σου δίνει η Σελήνη από τον επικοινωνιακό τρίτο ηλιακό σου οίκο.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Το κλίμα στον τομέα της καριέρα σου είναι έκρυθμο και οι συνθήκες ακόμη δεν ευνοούν τις βιασύνες, αν δεν έχεις μελετήσει ακόμη και την πιο ασήμαντη φαινομενικά λεπτομέρεια. Επίσης, τα έξοδα αυτές τις μέρες είναι πολλά.

Λέων

Στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας θέλεις να πάρεις αποφάσεις, καθώς όλο αυτό το διάστημα έχεις κάνει γερά ξεκαθαρίσματα μέσα σου για τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και δίνεις τις τελευταίες σου ευκαιρίες. Άλλωστε ο Δίας σε φιλική θέση για το ζώδιό σου, δείχνει πως θέλεις να έχεις τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις και βγαίνεις τελικά κερδισμένος.

Αισθηματικά
Προσπαθείς μέσα από τις ενέργειές σου να κρατήσεις τα πράγματα πιο σταθερά, μέσα στο ασταθές περιβάλλον αυτής της περιόδου που φέρνει το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, ενώ είσαι περισσότερο κτητικός με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και ειδικότερα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Τα οικονομικά σου σήμερα είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, ωστόσο δεν έχεις σαφή εικόνα και αυτό σε παρασύρει σε έξοδα, ενώ παράλληλα οικονομικές υποθέσεις τρίτων που σε αφορούν άμεσα, είναι αρκετά μπερδεμένες και ξαναέρχονται στο προσκήνιο.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, κρατώντας στο προσκήνιο τις υποθέσεις που προετοίμαζες το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο ο Ποσειδώνας απέναντί σου φέρνει παρανοήσεις αλλά και αυταπάτες σε σημαντικές σου υποθέσεις, παρόλα αυτά είναι προτιμότερο να μην αναβάλλεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων.

Αισθηματικά
Σήμερα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου και μπορείς να προσεγγίσεις τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, δοθέντος ότι θα είσαι ρεαλιστής και αντικειμενικός, μακριά από παραμορφωτικούς φακούς που σε απομακρύνουν από την πραγματικότητα. Για την ώρα όμως έχεις εντάσεις αν έχεις γεννηθεί τον Σεπτέμβριο, που φέρνει πάθος στα αισθηματικά.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Κάνεις επαφές και συζητήσεις με πρόσωπα κύρους ή προϊστάμενους για να προωθήσεις τα ζητήματά σου, ωστόσο κάποια άτομα που συνεργάζεσαι, σε απομακρύνουν από το στόχο που έχεις θέσει.

Ζυγός

Σήμερα αναζητάς χρόνο μέσα στο πρόγραμμά σου για να ξεκουραστείς καθώς οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας μοιάζουν να εξαντλούν τα αποθέματα ενέργειάς σου και προτιμάς να μείνεις μακριά από την πολυκοσμία. Παράλληλα, δρας αρκετά απερίσκεπτα σε σημαντικά διαδικαστικά ζητήματα που χρήζουν προσοχής. Γενικότερα όμως καλείσαι να αφήσεις πίσω σου τις ανασφάλειες και να αδράξεις τις ευκαιρίες για δράση, προσέχοντας πάντα τις λεπτομέρειες.

Αισθηματικά
Προτιμάς να περάσεις χρόνο μόνο με πολύ δικά σου πρόσωπα, ενώ θέλεις να προετοιμάσεις τις υποθέσεις του επόμενου διαστήματος. Επιπλέον, ο Κρόνος από θέση κόντρα για το ζώδιό σου σε αναγκάζει να δεις αλήθειες, όσο δύσκολες και μπερδεμένες και αν είναι οι καταστάσεις στα προσωπικά σου.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Υπάρχουν έντονα παρασκηνιακές κινήσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον και θα πρέπει να είσαι περισσότερο επιφυλακτικός, ενώ παράλληλα υπάρχει από μέρους σου τάση για περιττά έξοδα.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα σε αφήνει περισσότερο ελεύθερο να προωθήσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν, σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες που μπορεί να κουράστηκες με τις υποχρεώσεις, ενώ παράλληλα μπορείς να βρεις πρόσωπα που θα σε στηρίξουν στις προσπάθειές σου. Είσαι όμως αρκετά επιφυλακτικός με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες στα δημιουργικά σου σχέδια που ενώ κρίνουν το αποτέλεσμα, εσύ τις αμελείς.

Αισθηματικά
Οι φίλοι που διαδραματίζουν ένα σημαντικό ρόλο επιστρέφουν σήμερα και μέσα από τις παρέες μπορείς να βρεις διεξόδους, ωστόσο τα προσωπικά σου σήμερα μοιάζουν αρκετά μπερδεμένα, ενώ πολλές φορές κρατάς απόλυτη στάση που τελικά σε απομακρύνει από τον περίγυρό σου, όπως δείχνει το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που σε επηρεάζει δυσμενώς.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με τρίτους αλλά αφορούν και το δικό σου πορτοφόλι άμεσα, σήμερα σε απασχολούν, ενώ παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα. Εντούτοις είσαι αρκετά δημιουργικός και εμπιστεύεσαι τη διαίσθησή σου.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, καλώντας σε να ακολουθήσεις συγκεκριμένες οδηγίες και κατευθύνσεις, ακόμη και αν θα προτιμούσες να δράσεις πιο αυτόνομα. Επιπλέον η κοινωνική σου ζωή αποτελεί πρώτη σου προτεραιότητα, ωστόσο υπάρχουν πολλές μπερδεμένες καταστάσεις με τις υποχρεώσεις λόγω του απατηλού Ποσειδώνα και αυτό δεν σε αφήνει να προχωρήσεις μπροστά.

Αισθηματικά
Τα πρέπει σήμερα καθορίζουν το τοπίο και εσύ καλείσαι να αφήσεις τα θέλω σου σε δεύτερη μοίρα, ωστόσο μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, απλώς οι συνθήκες μπορεί να μην είναι τόσο βοηθητικές.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Η καριέρα σου σήμερα αποτελεί την πιο σημαντική σου προτεραιότητα και προσπαθείς να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό σε προϊστάμενους και πρόσωπα κύρους, ωστόσο υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που δεν ανήκουν στο δικό σου έλεγχο.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα σε βρίσκει περισσότερο άνετο να προωθήσεις τα σχέδιά σου μέσα στον ορίζοντα της ημέρας, ωστόσο θα πρέπει να είσαι πιο συγκεκριμένος και ξεκάθαρος στις επαφές σου, αλλά και στις συζητήσεις που κάνεις σήμερα, καθώς τροφοδοτείται ένα κλίμα παρανοήσεων, ενδεχομένως και εξαπατήσεων. Παράλληλα, μην παραμελείς τις πρακτικές λεπτομέρειες των ζητημάτων που σε αφορούν.

Αισθηματικά
Η διάθεσή σου σήμερα είναι πιο ανεβασμένη και εσύ πιο εξωστρεφής, ωστόσο βρίσκεσαι σε μια περίοδο που οριστικοποιείς τις αποφάσεις σου ως το προς τα πού θα κινηθείς στα προσωπικά και τι στάση θα κρατήσεις με το κάθε πρόσωπο ξεχωριστά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Οι υποχρεώσεις στη δουλειά τρέχουν, ενώ εσύ σήμερα θα πρέπει να είσαι πιο προσηλωμένος σε διαδικαστικές υποθέσεις. Επιπλέον, τα οικονομικά σου έχουν σημαντικές ευκαιρίες.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα σε βρίσκει με μια πιο εσωστρεφή διάθεση και έχεις την ανάγκη του ελέγχου των υποθέσεών σου για να νιώθεις σιγουριά, από το πιο ασήμαντο πράγμα μέχρι την πιο ουσιώδη υπόθεση, όμως είναι προτιμότερο να κατευθύνεις την ευρύτητα των επιλογών σου μόνο σε δοκιμασμένες συνταγές. Παράλληλα, είσαι αρκετά επιφυλακτικός με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και ασχολείσαι με καταστάσεις που σε πίεσαν.

Αισθηματικά
Είσαι περισσότερο απαιτητικός, αλλά και δεσποτικός απέναντι στα αγαπημένα σου πρόσωπα και αυτό φέρνει κάποιες διενέξεις ή παράπονα από τα αγαπημένα σου πρόσωπα, παρότι ο Δίας σε φιλική θέση για το ζώδιό σου σε κάνει να κερδίζεις με το λέγειν σου ακόμη και τον πιο δύσκολο, χάρη στους φίλους σου.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις είναι η πρώτη σου προτεραιότητα σήμερα, αλλά δεν βλέπεις αντικειμενικά τις καταστάσεις, με αποτέλεσμα να περιπλέκονται τα πράγματα ακόμη περισσότερο. Πρόσεχε γιατί είναι περίοδος με έξοδα, ειδικά με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται απέναντί σου, εστιάζοντας έτσι την προσοχή σου στους άλλους, αλλά και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις γενικότερα. Ωστόσο, η σημερινή μέρα φέρνει και διλήμματα καθώς υπάρχουν καταστάσεις που δεν είναι ακόμη ξεκάθαρες. Είναι προτιμότερο λοιπόν να φανείς περισσότερο ρεαλιστής και αντικειμενικός στις εξελίξεις που θα συναντήσεις σήμερα.

Αισθηματικά
Τα προσωπικά σου γίνονται η πρώτη σου προτεραιότητα, ωστόσο ενώ υπάρχει μια ρομαντική διάθεση στην ατμόσφαιρα με την Σελήνη απέναντί σου, τρέφεις πολλές αυταπάτες ως προς τα αισθηματικά σου και αρνείσαι να δεις τις καταστάσεις όπως πραγματικά είναι. Πρόσεξε όμως και τις μυστικές επαφές.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Είναι προτιμότερο να αφήσεις τα πιο σημαντικά ζητήματα για την άλλη εβδομάδα, καθώς ενώ είσαι αρκετά δημιουργικός, υπάρχουν λάθη και παγίδες που οφείλονται σε δικές σου ενέργειες. Επιπλέον, μπορεί να ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσεις τους στόχους σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα