Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 9/10

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα στο συντροφικό Ζυγό και όσο και να μη θέλουμε τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει από τις παρορμητικές κινήσεις που φέρνουν έντονες και ξαφνικές δονήσεις!

Έτσι λοιπόν υποδεχόμαστε το καινούργιο στη ζωή μας το καλωσορίζουμε και το ζούμε μέχρι το μεδούλι του για να το απολαύσουμε απόλυτα! Οι καινούργιοι έρωτες έρχονται με φόρα, εξετάζοντας επιφανειακά τα συναισθήματα και κατευθύνονται από τον ενθουσιασμό που δίνει η αίσθηση του καινούργιου.

Στα επαγγελματικά μας δεν συνηγορούμε

σε αυτά που μας ζητάνε χωρίς να προβάλουμε τις αντιστάσεις μας ακόμα και αν θεωρητικά μπαίνουμε σε χωράφια άλλων. Θα πρέπει όμως να μπούμε στην ουσία των πραγμάτων. Το Νέο Φεγγάρι μας ανοίγει δρόμους, μας τους φωτίζει και μας προτρέπει να τους ακολουθήσουμε, έστω και αν αυτό απαιτεί κόπο και τρόπο. Θα αντισταθεί κανείς σε κάτι καινούργιο και δελεαστικό? Κανείς δεν έχει τόσες αντιστάσεις!

Κριός

Ώρα για δράση και αν δεν βρίσκετε τη δύναμη μόνοι σας σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που σας τη δίνουν απλόχερα. Έτσι λοιπόν έχετε καλούς συμμάχους που σας προκαλούν και σας προσκαλούν σε συνεργασίες αλλά θέλουν γρήγορες απαντήσεις και όχι κωλυσιεργίες.Γίνεστε και πιο συντροφικοί καθώς αντιλαμβάνεστε περισσότερο την αξία της σύμπνοιας. Στα ερωτικά σας λοιπόν υπάρχει ωραία κίνηση που μετατρέπεται σε καλή παρέα… Αν καταφέρετε να εκμεταλλευτείτε και τις οικονομικές ευκαιρίες τότε θα έχετε την απόλυτη ικανοποίηση!

Ταύρος

Απορείτε και εσείς με τον εαυτό σας, τη μεθοδικότητά σας αλλά και τον τρόπο που πλέον σκέφτεστε και προγραμματίζετε τα πάντα στη ζωή σας και τον χώρο που σας ανοίγεται για να ασχοληθείτε και με άλλα. Ερωτικά δεν έχετε χάσει το παιχνίδι, απλά οι προτεραιότητές σας είναι στην εργασία σας. Ίσως και να μη νιώθετε τόση ασφάλεια αλλά έχετε τη δυνατότητα να την ανακτήσετε και αν μπείτε στη διαδικασία να ζητήσετε διευκρινήσεις αυτές θα είναι πολύ χρήσιμες! Επαγγελματικά, έχετε καλύτερες επικοινωνιακές τακτικές!

Δίδυμοι

Μία Νέα Σελήνη που έρχεται να δώσει χαρά στη ζωή σας και φυσικά ο κύριος λόγος θα είναι η διασκέδαση αλλά και το ερωτικό παιχνίδι που σας συμβαίνει πλέον παντού και το χαίρεστε ακόμα και αν δεν το εξελίσσετε πλήρως ή το αφήνετε στην τύχη του, που είναι όμως και αυτή με το μέρος σας! Επαγγελματικά χρειάζεται να συντονίσετε κάποια θέματα και μάλιστα με αριστοτεχνικό τρόπο χωρίς να φαίνεται απαραίτητα ποιες είναι οι τελικές σας προθέσεις!

Καρκίνος

Μία Νέα Σελήνη εστιάζει στο πώς νιώθετε στο σπίτι σας και σας οδηγεί είτε να κάνετε αλλαγές σε αυτό είτε να αλλάξετε σπίτι , είτε ακόμη και να εκμεταλλευθείτε ένα ακίνητο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πάντως μπορεί να έχετε μία επαγγελματική πρόταση που θα σας φέρει γρήγορα χρήματα! Ερωτικά σας αρέσει που υπάρχει συνέπεια στην επικοινωνία και μάλιστα με γρήγορες αποκρίσεις. Επαγγελματικά αν χρησιμοποιήσετε μία καινούργια μέθοδο αυτή θα σας αποδώσει άμεσα και αποτελεσματικά!

Λέων

Μία Νέα Σελήνη που σας κάνει επικοινωνιακούς και κινητικούς! Έτσι λοιπόν κοντινές αποστάσεις σας γεμίζουν με ενέργεια και αν βιάζεστε να πάτε κάπου είναι για να απολαύσετε περισσότερο τις στιγμές, αρκεί να μην τρέχετε γιατί αυτήν την περίοδο και η ταχύτητα σας εξιτάρει.Προσέξτε επίσης μην είστε αφηρημένοι όταν οδηγείτε ή μιλάτε στο τηλέφωνο. Ερωτικά θέλετε να απολαμβάνετε τον έρωτα ακόμα και κατ’ οίκον και όχι μόνο σε εξωτερικούς χώρους. Επαγγελματικά μία ιδέα σας αναγνωρίζεται γιατί την λέτε σε αυτούς που πρέπει!

Παρθένος

Δεν σας είναι δύσκολο να ανοίξετε καινούργιες προοπτικές με άμεσο αντίκτυπο στο πορτοφόλι σας! Έτσι λοιπόν κυνηγήστε τις οικονομικές ευκαιρίες και μάλιστα αυτές τις καινούργιες δραστηριότητες που είναι για εσάς και ευχάριστες αλλά και δημιουργικές.Ερωτικά μπορείτε να περιμένετε ξαφνικές ειδήσεις που δεν προλαβαίνετε να τις επεξεργαστείτε και να τις συνειδητοποιήσετε. Επαγγελματικά μία πληροφορία σας κάνει ακόμη πιο κινητικούς και σας ωθεί να αναθεωρήσετε τους στόχους σας!

Ζυγός

Πάρτε τα ηνία, σηκώστε το ανάστημά σας και προχωρήστε γρήγορα χωρίς να φοβάστε τίποτα και κυρίως τις αναστολές που εσείς οι ίδιοι βάζατε στον εαυτό σας. Το τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή για όλες σας τις ενέργειες, ακόμα και αν είναι αιφνιδιαστικές! Ερωτικά δεν μπορείτε να υπομένετε πολλά, αλλά θέλετε να τα αλλάξετε όλα και κυρίως τη διάθεσή σας. Επαγγελματικά οι συγκρούσεις και οι διαφωνίες σας αναδεικνύουν περισσότερο!

Σκορπιός

Αυτό που για εσάς είναι σημαντικό είναι ότι τώρα προσπαθείτε να ανακτήσετε τις ισορροπίες σας σε ψυχολογικό επίπεδο, ανακαλύπτοντας καινούργιους τρόπους ή και καινούργιες δραστηριότητες που τις βρίσκετε τουλάχιστον συναρπαστικές! Τώρα εκτονώνεστε και μέσω της ομιλίας αφού πλέον εκφράζεστε πιο ελεύθερα.Ερωτικά παίρνετε μοναδικές πρωτοβουλίες ακόμα και να κάνετε και την πρώτη κίνηση. Επαγγελματικά οι οικονομικές προεκτάσεις ευνοούνται άμεσα!

Τοξότης

Μία Νέα Σελήνη πολύ αποκαλυπτική για εσάς και άκρως κοινωνική! Αυτό που δε θα κάνετε είναι να μείνετε σπίτι σας αφού γενικότερα μεγαλώνει ο κύκλος γνωριμιών σας και κάποιες από αυτές έχουν και ερωτικές προεκτάσεις που όμως προς το παρόν πρέπει να μείνουν μυστικές και να μην βγουν στο προσκήνιο… Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να εξελιχθούν… Επαγγελματικά, ένας στόχος είναι πιο κοντά από ποτέ αρκεί και εσείς να ανοίξετε τα χέρια σας να τον πιάσετε!

Αιγόκερως

Μία μέρα που σας βάζει σε επαγγελματικές αναζητήσεις και δε σας τρομάζει ακόμα και να αλλάξετε τις προτεραιότητές σας αλλά και τον τρόπο που συνεργάζεστε μαζί με τις όποιες αλλαγές και ανακατατάξεις έχετε στο μυαλό σας έτσι και αλλιώς και απλώς τις καθυστερούσατε. Ερωτικά σας αρέσει που οι συνομιλίες σας έχουν μία συγκεκριμένη βάση για να εξελίσσονται, αλλά θέλετε περισσότερη ερωτική ένταση και ψάχνετε τον τρόπο…

Υδροχόος

Ωραιότατα νιώθετε και μαζί με εσάς και όσοι συναναστρέφονται μαζί σας που σας βρίσκουν και ελκυστικούς και τους ξυπνάτε καινούργια ενδιαφέροντα! Δεν αποκλείεται να γίνετε και πιο μελετηροί ενώ η εμπειρία σας χρησιμοποιείται σωστά… Ερωτικά, τώρα εξετάζετε τα ενδεχόμενα με ένα άλλο βλέμμα και θα επανέλθετε με δυναμική παρέμβαση από εβδομάδα… Επαγγελματικά, όσο πιο γρήγοροι είστε τόσο το καλύτερο, γιατί προλαβαίνετε καταστάσεις!

Ιχθείς

Μία Νέα Σελήνη που δίνει έμφαση στα οικονομικά σας και κυρίως σε αυτά που δεν είναι αποκλειστικά δικά σας αλλά αυτά που σχετίζονται και με άλλους. Ρυθμίσεις ή οφειλές μπορούν να επιτευχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ερωτικά άτομα που είναι μακριά σας σε πραγματική απόσταση,είναι κοντά σας με τον τρόπο που επικοινωνούν μαζί σας… Επαγγελματικά, υπάρχει περισσότερη συνεννόηση και εκμεταλλευτείτε την!

Πηγή: Astrologos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα