Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 7/8

ΚΡΙΟΣ: Κρατήστε μια σταθερή συμπεριφορά γιατί οι εναλλαγές της ψυχολογίας σας θα σας απομακρύνουν από τα αγαπημένα πρόσωπα, ενώ θα καταφέρετε να χάσετε καινούργιες ευκαιρίες γνωριμίας που θα είχαν αίσιο τέλος.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγετε ριψοκίνδυνες καταστάσεις και κινδύνους. Η κριτική όσων σας περιβάλλουν αρχίζει να σας αφορά όλο και λιγότερο. Εστιάστε στον στενό σας κύκλο και κάντε τις σχέσεις σας πιο ουσιαστικές και αποδοτικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δοκιμάστε αυτό που ξέρετε καλά, το χιούμορ και το γέλιο, και αμέσως θα αισθανθείτε καλύτερα, ενώ θα γίνετε και πιο ευχάριστοι στο

περιβάλλον σας. Διαμορφώστε ένα καινούργιο περιβάλλον και επενδύστε σε μια καινούργια δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι περισσότεροι θα θελήσετε να κάνετε αλλαγή πλεύσης στον επαγγελματικό σας τομέα, αδιαφορώντας για τις προσπάθειες και τους κόπους που κάνατε μέχρι τώρα για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΛΕΩΝ: Οι πράξεις που θα κάνετε είναι σαφώς πιο αξιόπιστες μαρτυρίες από τα λόγια που θα πείτε. Το πρόβλημά σας τον τελευταίο καιρό είναι ότι δεν συμμερίζεστε τις απόψεις των άλλων. Οι συγκρούσεις δεν θα λείψουν, αλλά θα σας δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείτε απ’ ό,τι σας πίεζε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν δεν μπορείτε να δώσετε απαντήσεις σε αυτά που σας ρωτούν, η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση. Επιστρατεύονται οι αναμνήσεις σας και παίζουν ρόλο ρυθμιστή στις τρέχουσες σχέσεις σας. Η καριέρα σας θα σας ανταμείψει για ό,τι προσφέρατε μέσα από αυτήν στο περιβάλλον σας.

ΖΥΓΟΣ: Αν δοκιμάσετε τη σχέση σας, ίσως οι συνθήκες γίνουν πιο δύσκολες απ’ ό,τι φαντάζεστε. Από αυτά που θα υποσχεθείτε μέχρι αυτά που θα πράξετε υπάρχει απόσταση. Η προσωπική ζωή θα περάσει κρίση, αλλά μέσα από αυτήν θα ξεπροβάλλει μια νέα πτυχή της σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακούστε τη διαίσθησή σας και θα ξέρετε πώς να ενεργήσετε στις διαθέσεις του συντρόφου σας. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι ώστε να δείξετε υπομονή και αυτοσυγκράτηση. Η σημερινή ημέρα προβλέπεται να είναι εντυπωσιακή και απρόβλεπτη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να μην υπάρξουν καβγάδες, φροντίστε να μη δώσετε υποσχέσεις που δεν θα κρατήσετε. Ενα ξεκαθάρισμα με καλοπροαίρετη διάθεση θα είναι χρήσιμο. Ενεργοποιηθείτε στο να βρείτε την άκρη με τις προσωπικές σας διαδρομές σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αλλάξτε τον τρόπο που σκέφτεστε και ενεργείτε για να έχετε όφελος στην πορεία. Μη σπαταλήσετε χρόνο και χρήμα σε πράγματα που ξέρετε ότι δεν έχουν αξία. Εάν στα άμεσα σχέδιά σας δεν είναι να τακτοποιηθείτε περιστασιακά, κάντε έναν σωστό οικονομικό προϋπολογισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Να είστε έτοιμοι να δουλέψετε πολύ σκληρά και να αναπτύξετε σωστά κριτήρια. Τσεκάρετε τις πληροφορίες που έχετε συλλέξει από άτομα του εργασιακού περιβάλλοντος. Πρέπει να θυμάστε ότι η τόλμη είναι αρετή, αλλά η βιασύνη ελάττωμα.

ΙΧΘΥΣ: Αποφύγετε συνεργασίες με ισχυρογνώμονες ανθρώπους, γιατί θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Ξεπεράστε τα λάθη του παρελθόντος για να προχωρήσετε μπροστά και να εξελιχτείτε μέσα στη σχέση σας. Η διάθεση συνεργασίας που θα δείξει ο σύντροφός σας θα σας βοηθήσει να τον προσεγγίσετε πιο εύκολα.

Keywords
Τυχαία Θέματα