Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 18/9

Καλημέρα! Ήρθε η Παρασκευή και ας δούμε τι σχεδιάζουν τ’άστρα για σήμερα.

ΚΡΙΟΣ: Προσέξτε την άτακτη συμπεριφορά σας, αφού σας οδηγεί σε καινούργιες ερωτικές εμπειρίες, οι οποίες, αν αποκαλυφθούν, κινδυνεύετε να μείνετε μόνοι. Αποφύγετε σκέψεις που σας κάνουν ευάλωτους σε υλικές διεκδικήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να αισθανθείτε την ελευθερία της έκφρασης χρειάζεται να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, καθώς οι εσωτερικές αντιπαλότητες θα βρουν διέξοδο στην επικοινωνία. Αν κινηθείτε χωρίς σκέψη, θα οδηγηθείτε σε λανθασμένα συμπεράσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην επιτρέψετε στα γεγονότα να σας κάνουν

να δεχτείτε αλλαγές που είναι απαραίτητες και μην παρασυρθείτε από νέα πρόσωπα και ξεχάσετε την πραγματικότητα. Θα βρεθείτε σύντομα σε αδιέξοδο, αν δεν κάνετε τις αλλαγές που είναι απαραίτητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να βρείτε την αυτοεκτίμησή σας και να παλέψετε για να διεκδικήσετε τη θέση που πραγματικά σας ανήκει. Ο φόβος δεν σας βοηθάει να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες. Αν κάποιοι από τους συνεργάτες σας αμφισβητούν τα κίνητρά σας, μη χάνετε το κουράγιο σας.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να ασχοληθείτε εντατικά με τα μελλοντικά σας σχέδια, ώστε να μπουν καινούργιες βάσεις αλλά και για να συνεχίσουν τα πράγματα να καλυτερεύουν. Προτού προβείτε σε αλλαγές, εξασφαλίστε τις προϋποθέσεις που είναι απαραίτητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην πάρετε αποφάσεις που θα σας δεσμεύσουν στο μέλλον, γιατί δεν νιώθετε σιγουριά, αν και υπάρχει αρκετή κίνηση και πολλές καινούργιες προοπτικές. Μόνο αν ενεργήσετε μεθοδικά θα έχετε υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

ΖΥΓΟΣ: Για να ξεπεράσετε δυσκολίες στα οικονομικά και να αποφύγετε κακοτοπιές στην εργασία σας μην έχετε εκνευρισμό και φανείτε προνοητικοί, ώστε να μείνετε ευχαριστημένοι με την πρόοδό σας. Μια ουσιαστική συζήτηση με έναν καλό σας φίλο θα σας βοηθήσει σημαντικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι συνέπειες μιας επιλογής μερικές φορές δεν είναι εύκολες, γι’ αυτό μην κάνετε τίποτα βιαστικά. Αλλάξτε ό,τι δεν σας αρέσει, αφού πρώτα βρείτε αυτό που θέλετε. Αναζητήστε καλύτερη ποιότητα ζωής και περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να διασκεδάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι δύσκολο να δεχτείτε τη νέα πραγματικότητα, ενώ οι απόψεις σας για τις σχέσεις και τη ζωή πρέπει να ανανεωθούν και κάποιες να αναθεωρηθούν. Μοιραστείτε με τους συνεργάτες σας τα νέα δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μόνο ο χρόνος μπορεί να σας δείξει τον σωστό δρόμο για να ακολουθήσετε, οπότε αποφύγετε να εξωθήσετε τις καταστάσεις στα ερωτικά σας θέματα στα άκρα. Μην καταπιέζετε τους γύρω σας και φανείτε προσγειωμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ευκαιρίες για κάτι καλύτερο καθυστερούν και οι λύσεις που θα βρεθούν θα είναι βραχυπρόθεσμες, ενώ προσωπικά προβλήματα θα σας κρατούν σε ένταση. Ζητήστε βοήθεια από τους φίλους σας για να μη γίνετε λεία επιτήδειων.

ΙΧΘΥΕΣ: Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες που σας είναι χρήσιμες και αξιοποιήστε ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Οι προοπτικές σε οικονομικά ζητήματα απαιτούν αγώνα. Η διπλωματική στάση θα σας βοηθήσει να αναρριχηθείτε επαγγελματικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα