Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 9/6

Καλή μας ημέρα. Την Κυριακή (9/6) έχουμε μπροστά μας μια ημέρα, που θα έχουμε και ανατροπές. Δείτε τι ρεπιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς:

Κριός

Ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου σε βοηθά με ένα πρακτικό ζήτημα, ενώ δεν αποκλείεται ένα νέο που περίμενες σχετικά με το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία, σήμερα να έρχεται, οπότε βάζεις και εσύ μπροστά για να τακτοποιήσεις και τις πρακτικές του λεπτομέρειες αντίστοιχα.

Αισθηματικά
Από σήμερα η επικοινωνιακή σου δεινότητα είναι πιο τονισμένη και αυτό διευρύνει τον κύκλο των επαφών αλλά και των γνωριμιών σου, γίνεσαι πιο εξωστρεφής με

το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους, κάνεις φλερτ και γενικότερα το επικοινωνιακό κομμάτι είναι ιδιαίτερα αυξημένο αυτή την περίοδο, κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς προς πολλές κατευθύνσεις.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Όλη αυτή η περίοδος, αλλά κυρίως η σημερινή ημέρα, είναι πολύ καλή για να ρυθμίσεις οφειλές και να κάνεις διακανονισμούς για χρέη σε τράπεζες, εφορίες, οργανισμούς. Επιπλέον, είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και μπορείς να προωθήσεις ζητήματα καριέρας.

Ταύρος

Η σημερινή είναι μια εξαιρετική ημέρα για να ασχοληθείς με τα δημιουργικά σχέδιά σου, ειδικά αν τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν σημαντικά θέματα στο σπίτι ή την οικογένεια. Μπορείς λοιπόν να γεφυρώσεις τα χάσματα που ενδεχομένως να υπάρχουν και να έρθεις πιο κοντά στους οικείους σου, ειδικά αν είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο.

Αισθηματικά
Επένδυσε στους σωστούς ανθρώπους δίπλα σου κι άφησε χώρο και χρόνο και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ώστε να αναπτύξεις κοινή δράση. Παρόλα αυτά αν είσαι δεσμευμένος βαδίζεις σε ένα πιο σταθερό έδαφος και μπορείς να απολαύσεις στιγμές με το ταίρι σου, καθώς η Αφροδίτη αφήνει από σήμερα το ζώδιό σου.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Η Αφροδίτη, περνώντας από σήμερα στον τομέα των οικονομικών σου φέρνει εύνοια για το πορτοφόλι σου, σε μια περίοδο όπου τα οικονομικά σου είναι προτεραιότητα και προσπαθείς να βρεις λύσεις σε αδιέξοδες καταστάσεις.

Δίδυμοι

Αν αναζητούσες μια καλή μέρα για να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειάς σου ή να ρυθμίσεις θέματα σπιτιού, θα μπορούσε να είναι η σημερινή, που η Σελήνη σχηματίζει θετική όψη με τον κυβερνήτη σου Ερμή. Παράλληλα όμως η Αφροδίτη περνά από σήμερα στο ζώδιό σου εγκαινιάζοντας έτσι μια σύντομη περίοδο όπου η γοητεία σου ανεβαίνει κατακόρυφα κι εσύ προσπαθείς να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητά σου.

Αισθηματικά
Αφήνεις πίσω σου την περίοδο που τα προσωπικά είχαν μείνει στάσιμα ή οι συνθήκες δεν ευνοούσαν την εξέλιξη των καταστάσεων όπως εσύ το επιθυμούσες, καθώς από σήμερα μπορείς να προωθείς πιο εύκολα τα ζητήματα καρδιάς, καλείσαι όμως μέσα στη σημερινή ημέρα να περιορίσεις τις ζήλιες!

Επαγγελματικά & Οικονομία
Στηρίζεσαι περισσότερο στους συνεργάτες σου σήμερα, θα πρέπει όμως στο εξής να διαχειριστείς με περισσότερη φειδώ τα έξοδά σου, καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σου φέρνει τάσεις για σπατάλες.

Κακρίνος

Ενδεχομένως σήμερα να θέλεις να βρεθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να μοιραστείς ευχάριστες στιγμές, να μιλήσεις μαζί τους και να μοιραστείς από την πιο ασήμαντη και αστεία σκέψη, μέχρι τα πιο σοβαρά ζητήματα που έχεις στο μυαλό σου, μιας και ο κυβερνήτης σου η Σελήνη από τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σου κάνει καλή όψη με τον πλανήτη της επικοινωνίας, Ερμή.

Αισθηματικά
Από σήμερα τα ερωτικά σου δείχνουν να περνούν σε δεύτερη μοίρα, αφού η Αφροδίτη περνά στο προηγούμενο ζώδιο και οι συνθήκες να μην ευνοούν την προσέγγιση του προσώπου που σε ενδιαφέρει, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν κάποια συναισθηματικά κενά μέσα σου. Επίσης, ένα πιθανό σενάριο στο εξής είναι οι μυστικές επαφές.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Μπορείς σήμερα να προωθήσεις ζητήματα καριέρας με τον καλύτερο τρόπο, ακόμη και να εξασφαλίσεις σημαντικούς πόρους για κάποιο σου εγχείρημα. Παράλληλα, μέσα στην ημέρα μπορείς να έχεις μια απρόσμενη είδηση για ό,τι αφορά τα έσοδά σου.

Λέων

Αυτή την Κυριακή θέλεις να απολαύσεις την ηρεμία σου, να ικανοποιήσεις τις πέντε αισθήσεις σου και αν ανήκεις σε εκείνους που θα επισκεφθούν κάποια κοντινή παραλία, τότε νιώθεις πως το θαλασσινό νερό έχει μια σχεδόν… μαγική επίδραση πάνω σου. Γενικότερα όμως είναι μια πρακτική μέρα.

Αισθηματικά
Μπορείς να ασχοληθείς σήμερα με τα πολύ προσωπικά σου θέματα, με μια πιο αισιόδοξη ματιά. Η Αφροδίτη επίσης περνά από σήμερα σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το δικό σου ζώδιο, κάτι που αναμένεται να φέρει αέρα ανανέωσης στα ερωτικά σου, ενώ παράλληλα σε φέρνει πιο κοντά σε φίλους, παρέες και διευρύνει τον κύκλο των επαφών σου.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνεις κάποια έξοδα είτε για να βελτιώσεις την δημόσια εικόνα σου, είτε για ζητήματα καριέρας, ωστόσο αποφύγεις να βγεις εκτός οικονομικού προγραμματισμού.

Παρθένος

Είσαι πιο ήρεμος σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, θέλεις να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς ή δεν αποκλείεται να αναζητάς μια μικρή ανάπαυλα από την καθημερινότητά σου. Σίγουρα πάντως πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις με την Σελήνη στο ζώδιό σου και αναζητάς πράγματα που σε εξιτάρουν εγκεφαλικά! Επίσης, από σήμερα η Αφροδίτη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας έντονη κοινωνική ζωή και γνωριμίες.

Αισθηματικά
Από σήμερα τα προσωπικά σου περνούν σε δεύτερη μοίρα, αφού σημαντικότερη προτεραιότητα είναι πλέον οι φιλοδοξίες σου, ταυτόχρονα όμως περνάς σε μια περίοδο που ενώ φέρνει πολλές επαφές, δεν δίνει τελικά πρόσφορο έδαφος για να χτίσεις κάτι σίγουρο.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Προετοίμασε σημαντικές συμφωνίες και επαφές, καθώς είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια σημαντική συνεργασία με κάποιον, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να ρυθμίσεις οφειλές προς τρίτους ή να προετοιμάσεις το έδαφος για μια επιχορήγηση.

Ζυγός

Σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά σε φίλους, σε αγαπημένα πρόσωπα, αφού γενικότερα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις ευνοούνται. Με την Σελήνη να κινείται στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, θέλεις να απομονωθείς για λίγο, ωστόσο αν θέλεις να προωθήσεις καλύτερα τα σχέδιά σου, διάλεξε την σημερινή ημέρα.

Αισθηματικά
Η βιασύνη και η παρορμητικότητα δεν λείπει ποτέ από τον τρόπο που χειρίζεσαι τα προσωπικά σου λόγω του Άρη σε θέση κόντρα. Από την άλλη η νέα θέση της Αφροδίτης από σήμερα φέρνει πιο ευνοϊκό κλίμα στα προσωπικά καθώς ο κύκλος των γνωριμιών σου διευρύνεται και το φλερτ γίνεται πιο έντονο.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Μην αφήνεις τις ευνοϊκές συγκυρίες για τα εισοδήματά σου να περνούν ανεκμετάλλευτες, αφού υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για να αυξήσεις το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου κι αυτό γίνεται χάρη στην σκληρή δουλειά σου.

Σκορπιός

Μια μέρα που σε αφήνει λίγο πιο ανέμελο για να δεις φίλους και να καταστρώσεις ολοκαίνουργια σχέδια, μετά το τρέξιμο των τελευταίων ημερών, μπορείς να δεις τα σχέδιά σου να προχωρούν. Ο Άρης σε καλή θέση μάλιστα είναι ο ισχυρός σου σύμμαχος που σου δίνει ενέργεια, ενώ το πείσμα είναι εκείνο που πολλές φορές σε εγκλωβίζει και δεν σε αφήνει να δεις πιο πλατιά τα πράγματα.

Αισθηματικά
Από σήμερα είσαι πιο εσωστρεφής στα προσωπικά, καθώς θέλεις να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που υπάρχουν, ενώ δεν αποκλείεται να έρχεσαι σε επαφή με κάποιες εμμονές ή συναισθηματικές εξαρτήσεις που είχες «σπρώξει» στο υποσυνείδητο.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Η Αφροδίτη περνώντας σήμερα στους Διδύμους φέρνει σε σένα έσοδα μέσω τρίτων, είτε αυτό σημαίνει ότι επωφελείσαι από οικονομικές υποθέσεις άλλων, είτε ότι παίρνεις σημαντική βοήθεια, όπως μια επιχορήγηση ή διευκόλυνση μέσα στο προσεχές διάστημα.

Τοξότης

Η σημερινή ημέρα στρέφει την προσοχή σου σε κάποιες ευχάριστες υποχρεώσεις ή προσκλήσεις κοινωνικού χαρακτήρα. Παράλληλα, σήμερα σε ενδιαφέρει περισσότερο η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, ενώ παράλληλα μπορείς να “γκρινιάξεις” λίγο όπου νομίζεις ότι η φωνή σου δεν εισακούγεται, καθώς οι άλλοι είναι πιθανό να μην έχουν αντιληφθεί πόσο σε έχει ενοχλήσει κάτι.

Αισθηματικά
Από σήμερα η Αφροδίτη περνά απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, εγκαινιάζοντας έτσι ένα διάστημα όπου μπορείς με τον καλύτερο τρόπο να προωθήσεις τα προσωπικά σου και αν αυτό το διάστημα αναζητάς κάτι στα προσωπικά, θα δεις να παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Κάνεις ενέργειες για να ομορφύνεις το κλίμα στην δουλειά σου. Παράλληλα, πιθανώς να χρειαστεί να κάνεις κάποια έξοδα λόγω κάποιων εκκρεμοτήτων, όμως συνεχίζεις να προσπαθείς για τα δημιουργικά σου σχέδια.

Αιγόκερος

Μια αρκετά καλή ημέρα για να διαχειριστείς υποθέσεις που σχετίζονται με σπουδές, θέματα που σχετίζονται με εξωτερικό ή μέρη μακρινά, ενώ κάποιοι Αιγόκεροι σήμερα πιθανώς να αποφασίσουν πού θα πάνε διακοπές φέτος! Γενικότερα, είσαι πολύ συναισθηματικός σήμερα και έχεις ανάγκη από θαλπωρή, συνέχισε όμως να ακολουθείς και τους στόχους που έχεις θέσει.

Αισθηματικά
Καλείσαι να προσφέρεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα βοήθεια, άλλωστε από σήμερα τα προσωπικά σου περνούν σε δεύτερη μοίρα, καθώς οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας τρέχουν και εσύ δίνεις προτεραιότητα σε άλλες υποθέσεις. Το κλειδί σήμερα είναι η κατανόηση.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Οι υποθέσεις που έχεις να διαχειριστείς στη δουλειά είναι αρκετές, όμως ξεκινά μια πιο ευχάριστη περίοδος στο εργασιακό σου περιβάλλον, αλλά και στην καθημερινότητά σου, ενώ ταυτόχρονα εισπράττεις και κέρδος για τις υπηρεσίες που προσφέρεις στους άλλους.

Υδροχόος

Σήμερα η μέρα είναι εσωτερική ενώ εκπέμπεις έναν μαγνητισμό που δύσκολα κάνει τους συνομιλητές σου να διαφωνήσουν μαζί σου. Επίσης, ακόμη και αν υπήρξαν δύσκολες στιγμές, έχεις την δυνατότητα να γλυκάνεις το κλίμα στο σπίτι, ειδικά αν είσαι γεννημένος το τρίτο δεκαήμερο.

Αισθηματικά
Από σήμερα εγκαινιάζεται μια ιδιαίτερα ευχάριστη περίοδος για τα προσωπικά σου, καθώς η Αφροδίτη περνά στον τομέα των ερωτικών σου, αναζωπυρώνοντας τη φλόγα στη σχέση για τους δεσμευμένους, και ταυτόχρονα νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους. Επιπλέον, μπορείς να αφεθείς σε πιο ανέμελες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Ενδεχομένως σήμερα να κάνεις κάποια έξοδα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και προκειμένου να τους ευχαριστήσεις δεν αποκλείεται να ξοδέψεις παραπάνω από το όριο. Παράλληλα όμως σε βοηθούν στις επιδιώξεις σου πρόσωπα κύρους ή προϊστάμενοί σου.

Ιχθύς

Είναι μια εξαιρετική ημέρα σήμερα, κυρίως για να βρεις λύσεις και διεξόδους σε ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων, αλλά και γενικότερα για τις συνεργασίες σου. Παράλληλα, η σκληρή προσπάθεια που καταβάλλεις το τελευταίο διάστημα, σε συνδυασμό με την αισιόδοξη στάση σου, είναι οι δυο ισχυροί σου σύμμαχοι.

Αισθηματικά
Από σήμερα έρχεσαι πιο κοντά με τους οικείους σου με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους, ενώ προσπαθείς να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητα για τους δικούς σου ανθρώπους, ωστόσο αφήνεις τα προσωπικά σου ένα βήμα πίσω και ενδεχομένως εστιάζεις περισσότερο σε αυτά που σου λείπουν.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Μια πολύ καλή ημέρα για ό,τι αφορά το εισόδημά σου, κυρίως για τα χρήματα που προέρχονται μέσα από την δική σου προσπάθεια κι όχι τα οικονομικά που σχετίζονται με άλλους. Επιπλέον κάποια σημαντική είδηση σε περιμένει για τα οικονομικά σου, ενώ βελτιώνεις και το κλίμα στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Πηγή: astropedia.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα