Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 25/11

Αρκετές είναι οι αλλαγές, οι εκπλήξεις και οι ανατροπές σε πολλά ζώδια. Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας.

ΚΡΙΟΣ: Πέρα από ένα «σούπερ» ταξίδι που σου… τάζει, η σύνοδος Ήλιου-Δία μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα που ξεχωρίζουν για το στιλ ή την νοοτροπία τους, συνθέτοντας τελικά μια παρέα, ικανή να σε κάνει να ξεχάσεις κάθε τι το στενόχωρο. Επιπλέον, οι μετακινήσεις σου αποκτούν έναν πιο ψυχαγωγικό χαρακτήρα, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και αρκετές ευχάριστες ή διασκεδαστικές ειδήσεις.

Παράλληλα,

ο Χείρωνας στους Ιχθύς μπορεί να σου αποκαλύψει το παρασκήνιο μιας παλιάς υπόθεσής σου αλλά και έναν θησαυρό που ήταν κρυμμένος… μπροστά στα μάτια σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Με την σύνοδο Ήλιου-Δία, οι εξελίξεις στον οικονομικό τομέα είναι… τουλάχιστον ευχάριστες και δεν έχεις παρά να χαρείς τα όσα σου προσφέρονται, από μια «γεμάτη» προσφορά-τύχη, μέχρι δανεικά για να κάνεις την δουλειά σου! Πρόσεξε μόνον μήπως «χαλαρώσεις» υπερβολικά και προβείς σε σπατάλες.

Παράλληλα ο Χείρωνας στους Ιχθύς μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα ή κύκλους που σου θυμίζουν έντονα το παρελθόν σου κι όλη αυτή η αναβίωση θα σου ξυπνήσει και το ενδιαφέρον σου για πράγματα που κάποτε σε συγκινούσαν κι έχουν ακόμη να σου… δώσουν από όλες τις απόψεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η σύνοδος Ήλιου Δία απέναντί σου σε καλεί να «φρεσκάρεις» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, μέσα από δράσεις που δεν έχουν απαραίτητα κάποιον σοβαρό χαρακτήρα αλλά συντελούν στην διαμόρφωση ενός πιο χαρούμενου κι ανάλαφρου κλίματος, ίσως μάλιστα να έχεις και τα… πολύ τυχερά σου, από άτομα που «σε πάνε»!

Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια επαγγελματική υπόθεση ή καταστάσεις του παρελθόντος, συμβάλλοντας κι αυτός σε μια «έξτρα» ενίσχυση. Επιπλέον, ίσως ωφεληθείς από την επαφή σου με κάποιον πρεσβύτερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με την σύνοδο Ήλιου Δία μια «τυχερή» εξέλιξη μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο τα δεδομένα στην δουλειά σου, ίσως όμως να πρόκειται απλά για μια πιο «χαλαρή» κι ανέμελη ημέρα. Αν πάλι αναζητάς μια νέα απασχόληση, θα έχεις τις ευκαιρίες σου, είτε πρόκειται για κάτι επ’ αμοιβή, είτε για μια δραστηριότητα που σε ευχαριστεί και σε διασκεδάζει.

Παράλληλα ο Χείρωνας στους Ιχθύς σε καλεί να «βουτήξεις» στο παρελθόν, προκειμένου να ανασύρεις «θαμμένες» αλήθειες αλλά και… θησαυρούς, ενώ φαίνεται πως έχεις να λαμβάνεις και από συγγενικά πρόσωπα μεγάλης ηλικίας.

ΛΕΩΝ: Η σύνοδος Ήλιου Δία Αφροδίτη στον Ζυγό σε καλεί να διασκεδάσεις κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, ίσως μάλιστα μέσα στο κέφι και στην… τρελή χαρά να βγουν και πολύ καλές «ειδήσεις» και για άλλα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Επιπλέον, είναι πιθανό να διακριθεί ένας «δικός σου» άνθρωπος αλλά και να κερδίσεις κάτι σημαντικό σε ένα τυχερό παιχνίδι.

Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς σε κάνει πιο συναισθηματικό σε οικονομικές υποθέσεις, κάτι που αναδεικνύει το «ανθρώπινο» πρόσωπό σου, χωρίς μάλιστα να σου στοιχίσει, αντίθετα μόνον να κερδίσεις έχεις από αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με την σύνοδο Ήλιου Δία οι διαθέσιμες ευκολίες σου πολλαπλασιάζονται, όχι όμως εξ αιτίας των δικών σου προσπαθειών γι’ αυτό βγες για λίγο από τις συνήθεις ασχολίες σου και εμπιστεύσου περισσότερο τον παράγοντα τύχη! Επιπλέον, είναι καλή ημέρα για να ανανεώσεις και να εξωραΐσεις τον χώρο σου, ενώ αν υπάρχουν οικογενειακές εκκρεμότητες, είναι βέβαιο ότι θα ρυθμιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για σένα.

Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς μπορεί να αναβιώσει μια παλιά συνεργασία σου με ένα άτομο ή φορέα που έχει τον τρόπο και τα μέσα να σε βοηθήσει.

ΖΥΓΟΣ: Με την σύνοδο Ήλιου-Δία στον 3ο ηλιακό οίκο σου δεν έχεις παρά να «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο και να διανθίσεις την καθημερινότητά σου με ευχάριστες δραστηριότητες, από παιχνίδια, μέχρι εκδρομές και περιπάτους. Επιπλέον θα λάβεις μια πολύ ευχάριστη είδηση.

Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς σε ωθεί να «φτιάξεις» μια οικογενειακή ατμόσφαιρα στην δουλειά σου, ποντάροντας περισσότερο στις ανθρώπινες σχέσεις, παρά στον τεχνικό εξοπλισμό και τους κανόνες του μάρκετινγκ. Επιπλέον, είναι πιθανό να εντρυφήσεις σε μια παραδοσιακή θεραπεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σύνοδος Ήλιου Δία τείνει να αλλάξει θεαματικά και υπέρ σου το σκηνικό στα οικονομικά σου κι αν μη τι άλλο θα μπορέσεις να προμηθευτείς ή να σου χαρίσουν ότι επιθυμείς και σου λείπει αλλά και να απολαύσεις κάποιες από τις μικρές αμαρτίες της καθημερινότητας! Ίσως μάλιστα να επωφεληθείς κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή από την γενναιόδωρη στάση ενός συγγενή σου.

Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς σε καλεί να ασχοληθείς με πρόσωπα και υποθέσεις του παρελθόντος, αφού και από εκεί μπορεί να βγάλεις «λαβράκι» εξ αιτίας της έντιμης στάσης που είχες κρατήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με την σύνοδο Ήλιου-Δία στο ζώδιό σου, ότι πιάνεις, χρυσάφι γίνεται! Επιπλέον, η κοινωνικότητά σου «πιάνει τόπο» και είτε πρόκειται για μια σοβαρή υπόθεση, είτε για κάτι πιο ανάλαφρο, έχεις τον τρόπο να κερδίσεις όλες τις εντυπώσεις και να γίνεις αποδέκτης πολλών κολακευτικών σχολίων. Και βέβαια αν βάλεις μπροστά ένα από τα πολλά σχέδιά σου, θα έχεις ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς μπορεί να συμβάλλει θετικά στην ρύθμιση μιας περιουσιακής υπόθεσης αλλά και στο να λάβεις παροχές ή ένα κληροδότημα από την οικογένεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η σύνοδος Ήλιου Δία θα συνεισφέρει σε αποκαλύψεις γύρω από επαγγελματικά αλλά και προσωπικά θέματα –καλό είναι βέβαια να μην είναι δικές σου αμαρτίες- αναμένονται ωστόσο και σημαντικές διευκολύνσεις στην εργασία αλλά και την υγεία σου. Πρόσεξε μόνον μην «ξεφύγεις» με διατροφικές καταχρήσεις!

Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς προάγει την τάση σου να διερευνήσεις το παρελθόν ή το ιστορικό μιας υπόθεσης. Επιπλέον μπορεί να περιέλθουν στην κατοχή σου παλαιά έγγραφα ή αντικείμενα αξίας, τα οποία βέβαια μπορείς να εκμεταλλευτείς κατά το δοκούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με την σύνοδο Ήλιου-Δία στον Τοξότη, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να γνωρίσεις σημαίνοντα πρόσωπα αλλά και για να εκφράσεις τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου, που απευθύνονται σε ένα πλατύ κοινό. Μπορεί ακόμη να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή σε μια παρέα με… διασκεδαστικά χαρακτηριστικά!

Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς μπορεί να αναβιώσει μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου, δίνοντας το έναυσμα για την οριστική και επ’ ωφελεία σου ρύθμιση της, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα παλαιό αντικείμενο πολλαπλής αξίας.

ΙΣΧΥΕΣ: Με την σύνοδο Ήλιου-Δία στον 10ο ηλιακό οίκο σου, είναι πολύ εύκολο να ανοίξουν «πόρτες» στην ζωή και την καριέρα σου, οπότε έχε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, πολύ περισσότερο αν οι συναλλαγές σου γίνονται με την φυσική σου παρουσία, γι’ αυτό προς… Θεού μην «κρυφτείς»!

Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς σε ωθεί να αναζητήσεις τις ρίζες σου, κάνοντας μια ανακεφαλαίωση των όσων έχουν συμβεί στο παρελθόν σου και ανασυντάσσοντας τις δυνάμεις σου. Επιπλέον, θέματα του σπιτιού και της οικογένειάς σου έχουν τον πρώτο λόγο κι όχι βέβαια για κακό.

Πηγή: astrology.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα