Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 6/4

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Μένουμε σπίτι κι ας δούμε τι λένε τ’άστρα για σήμερα!

ΚΡΙΟΣ: Συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές που έχετε κάνει θα αρχίσουν να δείχνουν τα αποτελέσματά τους, ενώ οι προσφορές που θα σας γίνουν θα είναι πιο συμφέρουσες από πριν.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε το πορτοφόλι σας να αδειάσει από λάθος εκτιμήσεις. Κάντε πληρωμές που εκκρεμούν και δραστηριοποιηθείτε πιο έντονα, χωρίς να κάνετε περικοπές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η καλύτερη παρέα για σήμερα θα είναι οικεία και γνώριμα πρόσωπα. Θα γίνουν αρκετές

αποκαλύψεις για θέματα που θα αφορούν τον συναισθηματικό σας τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν σας απασχολούν ορισμένες καταστάσεις, μιλήστε μόνο με άτομα που θα σας ακούσουν. Πείτε την αλήθεια και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας για να βρείτε κατανόηση.

ΛΕΩΝ: Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με τις ουσιαστικές σας ανάγκες. Φροντίστε να ελέγξετε τις πράξεις σας, αν μπλέξετε με κακόβουλα κουτσομπολιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βγάλτε από το μυαλό σας κακές σκέψεις και μην αφήσετε αισθηματικές ανασφάλειες να σας χαλάσουν τη μέρα. Μην αφήσετε τίποτα σε εκκρεμότητα, γιατί θα το βρείτε μπροστά σας.

ΖΥΓΟΣ: Ορισμένες από τις επιλογές σας θα σας δικαιώσουν απέναντι στους συνεργάτες σας. Για να χαλαρώσετε διαλέξτε αν σας ταιριάζει καλύτερα η εργασιοθεραπεία από την εργασιομανία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από το να αφήνετε τα πάντα στην τύχη προτιμήστε να οργανωθείτε. Οι σωστές επαφές θα φέρουν γρήγορα αποτελέσματα, ενώ οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χαλιναγωγήστε τον εγωισμό σας για να μη σας βγει σε κακό. Ζυγίστε τις ενέργειές σας για να μην εκτεθείτε στην κριτική αυτών που σας ανταγωνίζονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην προσκολλάστε σε οικογενειακά πρόσωπα και μην περιμένετε να λυθούν όλα σας τα προβλήματα. Τολμήστε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, αν πιστεύετε ότι θα τα καταφέρετε μόνοι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσεγγίστε τα γεγονότα με περισσότερο συναισθηματισμό και λιγότερη ψυχρότητα για να φτάσετε στη λύση του προβλήματος με περισσότερη ακρίβεια.

ΙΧΘΥΕΣ: Βάλτε τους όρους σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, χωρίς όμως να νιώθετε άσχημα επειδή θα χρειαστεί να επιβληθείτε σε ορισμένους.

Πηγή: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 6/4 - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα