Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 6/9

Με τον Ερμή να μπαίνει κι αυτός στην Παρθένο σήμερα το μυαλό μας κινείται με συγκεκριμένο τρόπο, η σκέψη μας γίνεται αναλυτική, προτεραιότητά μας τίθενται τα πρακτικά θέματα που πρέπει άμεσα να διεκπεραιώσουμε.

Θα σταθούμε αρκετά σε λεπτομέρειες που πριν ενδεχομένως να μη δίναμε σημασία, θα παρατηρούμε, θα καταγράφουμε και θα υπολογίζουμε δεδομένα με μαθηματική ακρίβεια, ώστε τα συμπεράσματά μας να είναι όσο το δυνατό

πιο ακριβή. Από την άλλη ενδεχομένως να ξεκινήσουμε κάποια μαθήματα ή σεμινάρια για να εμπλουτίσουμε το γνωστικό μας πεδίο, ασχολίες σχετικές με ζώα ή φυτά, ενώ δεν αποκλείεται να αρχίσουμε ένα πρόγραμμα διατροφής, δίαιτας, άσκησης για περισσότερη ευεξία και καλή φυσική κατάσταση.

Πιθανό είναι επίσης να κάνουμε κάποια τσεκάπ ή να κλείσουμε ραντεβού με γιατρούς ή για μια θεραπεία. Όσον αφορά στα επαγγελματικά μας… εργασία και χαρά μας περιμένει, αφού με πολλές δουλειές θα χρειαστεί να καταπιαστούμε ή να ολοκληρώσουμε και διάφορα σχέδια και πλάνα να τρέξουμε.

Κριός

Αυτή την περίοδο θα στρέψετε την προσοχή σας στα εργασιακά σας ζητήματα κι ενδεχομένως να πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά, όχι μόνο γιατί θα πιέζεστε από τους ανωτέρους σας αλλά γιατί κι εσείς θα θέλετε να παράγετε έργο. Δεν αποκλείεται επίσης να ασχοληθείτε με τα ζωάκια ή τα φυτά σας ή να γίνετε πιο υπεύθυνοι όσον αφορά στην υγεία και τη διατροφή σας για να επανακτήσετε την καλή σας φυσική κατάσταση. Ερωτικά, ευκαιρίες υπάρχουν για να περάσετε καλά, αλλά η κατάσταση θα σταθεροποιηθεί πολύ αργότερα.

Ταύρος

Θα ασχοληθείτε με δουλειές και πρακτικές υποθέσεις σας, ενδεχομένως να κάνετε και κάποιες προγραμματισμένες επαφές για να συζητήσετε επαγγελματικές προοπτικές, αλλά παράλληλα θα κρατήσετε και ουσιαστικό χρόνο για την προσωπική σας ζωή. Αν είστε σε σχέση θα εξοικονομήσετε χρόνο και για το ταίρι σας ή τα παιδιά σας αν έχετε, για δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, ενώ αν είστε μόνοι θα τραβάτε το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου. Εκεί όμως πρέπει να είστε επιλεκτικοί και να διαλέξετε το καλύτερο για σας, γι’ αυτό διασκεδάστε το και μη βιάζεστε.ΔίδυμοιΉδη έχετε λάβει το μήνυμα ότι πρέπει να οργανωθείτε για να βάλετε σε τάξη στο σπίτι ή οικογενειακά σας θέματα που εκκρεμούν και θα χρειαστεί να καταβάλλετε χρόνο και κόπο προκειμένου να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα. Ακόμα κι να νιώθετε ότι ψυχαναγκάζεστε, δεν πρέπει να τα παρατήσετε γιατί είναι ευκαιρία να δρομολογήσετε πράγματα και να ξεμπερδεύετε. Ίσως βάλετε μπροστά κάποιες τεχνικές εργασίες ή κάνετε μια αγορά οικιακής συσκευής. Ερωτικά όσο κινείστε, γνωρίζεστε αλλά προς το παρόν ευχαριστιέστε με την προσοχή που συγκεντρώνετε.

Καρκίνος

Το κεφάλι σας θα γεμίσει από τις γνώσεις και τις πληροφορίες που θα μαζέψετε αυτό το διάστημα και ενδεχομένως κάποια στιγμή να νιώσετε ότι δεν χωράει τίποτα άλλο. Το ζήτημα είναι όμως ότι πριν κάνετε οτιδήποτε ή καταλήξετε σε συγκεκριμένα συμπεράσματα να κάτσετε ήρεμα και να τα επεξεργαστείτε. Επιπλέον, είναι πιθανό να συμβάλλετε στην επίλυση θεμάτων που αφορούν σε στενά συγγενικά σας πρόσωπα. Ερωτικά σας προσεγγίζουν εύκολα, χωρίς να κάνετε κάτι ιδιαίτερο..Αρκεί το χαμόγελο και το βλέμμα σας για να κατακτήσετε καρδιές!

Λέων

Η συμπεριφορά σας είναι έτσι κι αλλιώς πιο συγκρατημένη και θα φροντίσετε να παραμείνετε χαμηλών τόνων. Θα μετράτε αλλιώς τα πράγματα, τουλάχιστον όσον αφορά στα οικονομικά σας, θα μειώσετε αχρείαστα έξοδα και ενδεχομένως να βρείτε και τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας. Από την άλλη θα δώσετε μεγαλύτερη βάση στα ψιλά γράμματα συμφωνιών, όρων ή στην υπογραφή συμβολαίων και γενικά θα γίνετε πιο λεπτολόγοι. Ακόμα και στα ερωτικά σας, θα είστε παρατηρητικοί κι ίσως σταθείτε περισσότερο στην ουσία μιας επαφής κι όχι τόσο στην εικόνα.

Παρθένος

Το να προγραμματίζετε κάθε κίνησή σας είναι στη φύση σας και μάλιστα ήδη έχετε ξεκινήσει να βάζετε σε μια σειρά τη ζωή σας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο κι αυτό σας βοηθά στο να μην πελαγώνετε και αγχώνεστε. Την παρατηρητικότητα, την επισήμανση λεπτομερειών, το ξεκάθαρο, εκλογικευμένο πνεύμα αλλά και η συνεσταλμένη και σταθερή συμπεριφορά σας θα επιφέρουν θετικά αποτελέσματα σε ό,τι επιχειρήσετε. Στα ερωτικά σας όμως ζήστε τις στιγμές και μην τα ψειρίζετε όλα γιατί όλο και κάτι θα βρίσκετε που θα σας φρενάρει από το να κυνηγήσετε κάτι περισσότερο.

Ζυγός

Στον κοινωνικό και ερωτικό τομέα έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας αφού χωρίς ιδιαίτερο κόπο και προσπάθεια κερδίζετε τους άλλους μόνο με την εμφάνισή σας, οι επαφές σας είναι αξιόλογες και οι προτάσεις που δέχεστε αρκετά ενδιαφέρουσες. Δε βιάζεστε να καταλήξετε όμως, ίσως γιατί κατά βάθος προσδοκάτε κάτι καλύτερο ή αυτά που έχετε στη διάθεσή σας δε σας εντυπωσιάζουν. Αν το ένστικτό σας λέει να περιμένετε, ακούστε το. Στη δουλειά σας όμως θα σας ζητηθεί να είστε πιο παραγωγικοί, ουσιαστικοί και ίσως αναλάβετε επιπλέον υποχρεώσεις.

Σκορπιός

Η εστίαση σε ένα στόχο σε συνδυασμό με τη σωστή μέθοδο φέρνουν αποτελέσματα και εφ’ όσον είστε από τους ανθρώπους που κινούνται βάσει τακτικής τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εφαρμόσετε τη δική σας για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Η υπομονή κι η θέληση δε σας λείπουν, η παρατηρητικότητά σας είναι μεγάλη και πιάνετε λεπτομέρειες που μπορεί να ξεφεύγουν από την προσοχή των άλλων. Άρα, κάλλιστα θα βρείτε αδυναμίες και ευαίσθητα σημεία για να εκμεταλλευτείτε. Αυτό ισχύει τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στα ερωτικά σας.ΤοξότηςΔεν είστε άτομα που δίνουν βάση στις λεπτομέρειες, ούτε του προγράμματος και των πλάνων, εν τούτοις όσον αφορά στα επαγγελματικά σας θα χρειαστεί να γίνετε πιο προσεκτικοί και οργανωμένοι κι όχι μόνο αυτό, αλλά να πείσετε και τους άλλους ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα, αρκεί να το θέλετε. Πάντως είναι η κατάλληλη περίοδος για να «δουλέψετε» για το μέλλον σας. Ερωτικά θα κάνετε διάφορες γνωριμίες, με ενδιαφέροντα πρόσωπα, στην πορεία όμως θα διαπιστώσετε ότι ο τρόπος ζωής και αντίληψής τους διαφέρει από τον δικό σας.

Αιγόκερως

Η συνέπεια, η υπευθυνότητα και η σταθερότητά σας θα εκτιμηθεί από κάποια πρόσωπα που ενδεχομένως να σας προσεγγίσουν είτε για να σας κάνουν μια πρόταση συνεργασίας είτε για να συζητήσετε το ενδεχόμενο αναβάθμισής σας στη δουλειά σας. Έτσι κι αλλιώς, διακατέχεστε από επαγγελματισμό και ό,τι αναλαμβάνετε το φέρνετε σε πέρας ο κόσμος να χαλάσει, οπότε είναι μεγάλο προσόν. Ένα ταξίδι για επαγγελματικούς ή εκπαιδευτικούς λόγους είναι επίσης πιθανό. Ερωτικά θα ανοίξει κι άλλο ο κύκλος των γνωριμιών σας και τουλάχιστον σε επικοινωνιακό επίπεδο θα τα πάτε περίφημα.

Υδροχόος

Θα πιεστείτε λίγο για να ενταχτείτε σε ένα πρόγραμμα ή να εφαρμόσετε μια μέθοδο που δεν σας ταιριάζει ιδιαίτερα όμως αν έχετε αναλάβει να παραδώσετε μια δουλειά σε συγκεκριμένο χρόνο και βασίζονται πάνω σας κι άλλοι, οφείλετε να βρείτε έναν τρόπο ώστε και να είστε εντάξει με τα χρονοδιαγράμματα και τους ανθρώπους αλλά και εσείς να μην ξεφύγετε πολύ από τους συνηθισμένους σας ρυθμούς. Ερωτικά δεν μπορείτε να δείτε λογικά τα πράγματα ούτε κατά πώς σας συμφέρουν αλλά μια δεύτερη σκέψη όσον αφορά στις επιλογές σας δε θα σας βλάψει.ΙχθείςΟ τρόπος αντίληψής σας είναι διαφορετικός αφού «πιάνετε» διαισθητικά πράγματα που κάποιος άλλος αδυνατεί, που αφορούν περισσότερο στους σκοπούς ή το ποιόν ανθρώπων. Ωστόσο στο πρακτικό κομμάτι δυσκολεύεστε αρκετά καθώς πρέπει να εντοπίσετε λεπτομέρειες, να δώσετε εξηγήσεις ή να πάρετε αποφάσεις. Τώρα όμως καλείστε να συγκεντρωθείτε και σε αυτό, για να αντιμετωπίσετε θέματα σχέσεων που ζητούν λύσεις και να πάρετε σαφείς θέσεις απέναντι σε διάφορες καταστάσεις. Ερωτικά η επαφή με την πραγματικότητα μπορεί να μη σας είναι ευχάριστη, μερικές φορές όμως είναι αναγκαία, ιδίως αν είναι να καταλήξετε σε ένα πρόσωπο.Πηγή: astrologos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα