Οι αλλαγές που έχουν γίνει στο νέο Skoda Fabia (εικόνες – video)

Βελτιωτικές κινήσεις και μεγάλη βαρύτητα στο εσωτερικό δίνει στη νέα Fabia η Skoda η οποία συνδυάζει λειτουργικότητα και ατμόσφαιρα ανώτερης ποιότητας. Το εσωτερικό έγινε ακόμη πιο όμορφο και διαθέτει επενδύσεις δύο αποχρώσεων με ραφές αντίθεσης στα υποβραχιόνια των θυρών και στο κεντρικό υποβραχιόνιο. Τα καθίσματα είναι σπορ με διακοσμητική ραφή αντίθεσης, ενώ εικαστικές επεμβάσεις έχουν γίνει στο τιμόνι και στα πεντάλ.

Η εταιρεία

έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην ανανέωση των οργάνων στο ταμπλό τα οποία μπορούν να διαβάζονται ακόμα πιο εύκολα ακόμη και το βράδυ. Ο χειρισμός των ηλεκτρικών παραθύρων είναι επίσης πιο άνετος. Μετά από μόνο ένα παρατεταμένο πάτημα του αντίστοιχου κουμπιού στο πάνελ της πόρτας, το κάθε πλαϊνό παράθυρο ανοίγει ή κλείνει αυτόματα. Επίσης, είναι εφικτό το άνοιγμα ή το κλείσιμο όλων των ηλεκτρικών παραθύρων ταυτόχρονα, κρατώντας το κουμπί κλειδώματος ή ξεκλειδώματος στο κλειδί τηλεχειρισμού.

Tarzını yansıtan renkler onda! #ŠKODAFabia
Hemen size en yakın Škoda Showroom’una gelin, ÖTV indirimiyle 78.000 TL’den başlayan fiyatlar ve 30.000 TL’ye 12 ay %0 faiz fırsatını kaçırmayın!
Detaylı bilgi için: https://t.co/qxKBWxYAh0#Skoda #SkodaAuto #SkodaTurkiye #SkodaFabia pic.twitter.com/ykdPDGEvUD

Skoda Türkiye (@SkodaTurkiye) 8 Νοεμβρίου 2018

Μεγάλη βαρύτητα έχει δοθεί στην έξυπνη σχεδίαση. Παρά τις συμπαγείς διαστάσεις της με μήκος 3.997 mm και μεταξόνιο 2.470 mm, η Skoda Fabia προσφέρει ευρυχωρία για έως πέντε άτομα. Η έκδοση hatchback για παράδειγμα προσφέρει έναν από τους μεγαλύτερους χώρους αποσκευών στην κατηγορία μικρών αυτοκινήτων. Η χωρητικότητα των 330 λίτρων μπορεί να αυξηθεί φτάνοντας έως και τα 1.150 λίτρα, όταν αναδιπλώσει κανείς προς τα κάτω τα πίσω καθίσματα με αναλογία 60:40.

Pequeño, jóven, fresco y urbano. Conduce un #Fabia desde sólo 9.200€.

@Škoda España #skodaFabia #stock #oferta #concesionario #skoda #skodamadrid pic.twitter.com/HfJDij3rbg

— Banher Motor (@BanherMotor) 7 Νοεμβρίου 2018

Αλλαγές έχουν γίνει και στους κινητήρες. Τα ακροφύσια ψεκασμού καυσίμου διασφαλίζουν πιο αποτελεσματικό ψεκασμό καυσίμου. Αλλαγές έγιναν στον αισθητήρα οξυγόνου για καλύτερη αναλογία καυσίμου-αέρα. Με άμεσο ψεκασμό ο κινητήρας αποδίδει περισσότερους ίππους με την κατανάλωση καυσίμου να εντοπίζεται στα 4,8 λίτρα για τα 100 χιλιόμετρα. Στους κινητήρες TSI, το καύσιμο ψεκάζεται άμεσα σε υψηλή πίεση. Εκτός από το σύστημα εξαγωγής που περιλαμβάνει τον υπερσυμπιεστή, το σύστημα λαδιού και το σύστημα ψύξης οι κινητήρες έγιναν πιο ανθεκτικοί στη θερμότητα, χρησιμοποιώντας νέα υλικά.

-New compact model from Skoda
-Premium hatchback that will be slotted in between the Fabia and the Octavia
-Will be launched on 6 December
https://t.co/6bd64t31gi

— CarWale (@CarWale) 8 Νοεμβρίου 2018

Τέλος, αλλαγές έχουν εντοπιστεί στη μάσκα όπου -πλέον- υπάρχουν κάθετοι ράβδοι και επανασχεδιασμένα φώτα. Για πρώτη φορά η Skoda Fabia διατίθεται με φώτα ημέρας LED. Όσον αφορά στους τροχούς, η Fabia διαθέτει ζάντες αλουμινίου νέας σχεδίασης, ενώ όσοι θέλουν να την αποκτήσουν μπορούν να διαλέξουν ένα από τα 15 διαθέσιμα νέα χρώματα.

#Skoda #Fabia #MonteCarlo Review – 2018 110 PS DSG Review – https://t.co/QNwTTeUJYJ pic.twitter.com/GLf7Caa8X1

Motor Verso (@MotorVerso) 7 Νοεμβρίου 2018

Congratulations to Greg Bell on collecting his new #SKODAFabia Colour Edition in our exclusive Velvet Red colour! Fantastic photo, for a fantastic customer. Enjoy!

Keywords
Τυχαία Θέματα