Ομπράντοβιτς: Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό

Η Φενέρμπαχτσε φιλοξενεί σήμερα Τετάρτη (15/11, 19:45) τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστικής της Euroleague, με τις δύο ομάδες να έχουν το ίδιο ρεκόρ νικών – ηττών (4-2).

To ζευγάρι του τελικού, στο Σινάν Ερντέμ της Κωνσταντινούπολης, συναντιέται για πρώτη φορά φέτος στη διοργάνωση με τον προπονητή της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να δηλώνει το σεβασμό του για την ομάδα του Πειραιά.

«Έχουμε

ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, τον οποίο και σεβόμαστε σε μεγάλο βαθμό, ειδικά ύστερα μετά την ήττα τους από τον Παναθηναϊκό.

Είμαστε σίγουροι πως θα έρθουν με σκοπό να διαγράψουν το προηγούμενο παιχνίδι τους, παίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχει ποιότητα ο Ολυμπιακός και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε ένα μπάσκετ με υψηλό βαθμό συγκέντρωσης για 40 λεπτά» δήλωσε ο Ομπράντοβιτς.

Με Μάντζαρη αλλά χωρίς τον Σπανούλη

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης επέστρεψε στις προπονήσεις, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης έμεινε και πάλι εκτός προγράμματος, συνεχίζοντας θεραπεία και ενδυνάμωση στο αριστερό του γόνατο.

O αρχηγός των «ερυθρόλευκων» δεν υπολογίζεται και στην επόμενη αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα (17/11).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάντζαρης συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στο δάχτυλο του αριστερού ποδιού (κάκωση μεταταρσίου), αλλά θα αγωνιστεί κανονικά απέναντι στην Φενέρμπαχτσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα