Ο Σταύρος λατρεύει τον Μακρόν και αναφωνεί «Ελλάς- Γαλλία- Συμμαχία»

Μπορεί ο Εμανουέλ Μακρόν να έχει πολλά εσωτερικά προβλήματα, να αντιμετωπίζει εδώ και μήνες τις διαδηλώσεις των κίτρινων γιλέκων, να βλέπει τα ποσοστά δημοφιλίας του να καταρρέρουν, αλλά στην Ελλάδα έχει έναν απολύτως πιστό σύμμαχο. Τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο επικεφαλής του «Ποταμιού» σε συνέντευξή του στο «Κανάλι 6» της Ξάνθης έκανε απολύτως σαφή την συστράτευση του Ποταμιού με την Ευρωπαϊκή Αναγέννηση του Γάλλου

Προέδρου Μακρόν στην οποία πρόσφατα εντάχθηκαν και οι φιλελεύθεροι. «Μας ενδιαφέρει η ενίσχυση του ρεύματος Μακρόν στην Ε.Ε.», είπε και αποκάλυψε πως είναι οπαδός του παλιού συνθήματος «Ελλάς, Γαλλία, Συμμαχία».

Για τον Μακρόν μπορεί ο Σταύρος Θεοδωράκης να στάζει μέλι, αλλά για τον Βέμπερ, τον οποίο υποστηρίζει η Ν.Δ. για την προεδρία της Κομισιόν δεν έχει και την καλύτερη άποψη. Ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε πως η ατζέντα του εκλεκτού του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος είναι προφανώς εναντίον των Ελλήνων και αναρωτήθηκε το λόγο που η ΝΔ επενδύει πάνω σε «έναν άνθρωπο που εκφράζει πολύ συντηρητικές απόψεις και έχει ελληνοφοβία»

Keywords
Τυχαία Θέματα