Ο Σταϊκούρας θα «κρεμάσει» τον… Βαρουφάκη – Τι του ζήτησε ο Μητσοτάκης

Τους… προηγούμενους υπουργούς Οικονομικών έψαξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όταν μπήκε χθες, Τετάρτη στην αίθουσα του υπουργείου για την πρώτη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ)

Συγκεκριμένα, στην εν λόγω αίθουσα βρίσκονται τοποθετημένα τα κάδρα όλων όσων έχουν χρηματίσει υπουργοί Οικονομικών μέχρι το 2009. Σύμφωνα, λοιπόν, με τη στήλη «Βηματοδότης», όταν ο κ. Μητσοτάκης

μπήκε στην αίθουσα και διαπίστωσε ότι υπήρχαν… απουσίες στα πορτρέτα, ρώτησε: «Πού είναι οι άλλοι υπουργοί Οικονομικών; Πού ταξιδεύουν; Ποιος τους αποκαθήλωσε;».

Του εξήγησαν ότι για κάποιον λόγο που δεν γνωρίζει ο κ. Σταϊκούρας, η ανάρτηση των πορτρέτων στους τοίχους της αίθουσας συσκέψεων του υπουργείου Οικονομικών σταμάτησε το 2009. Πάντως, ο κ. Σταϊκούρας διαβεβαίωσε τον κ. Μητσοτάκη ότι σκοπεύει να τοποθετήσει όλα τα πορτρέτα χωρίς να κάνει καμία εξαίρεση.

«Και του Βαρουφάκη τη φωτογραφία θα κρεμάσεις;», φώναξε κάποιος γελώντας, για να εισπράξει την απάντηση: «Όλων είπα». Συνεπώς και του Γιάνη Βαρουφάκη, του είπαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα