«Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν ενδιαφέρεται για τη ζωή μου, ούτε εγώ για τη δική του κι αποφάσισα να μην κοροϊδευόμαστε» (video)

Μετά τον Γιώργο Αγγελόπουλο unfollow στον Σάκη Τανιμανίδη στο instagram έκανε και γνωστός ηθοποιός.

Όταν ρωτήθηκε αν μάλωσαν εξήγησε ότι δεν έχουν μαλώσει αλλά δεν έχουν επαφές άρα δεν βρίσκει λόγο να τον ακολουθεί. Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις;

Ο λόγος για τον Γιώργο Χρανιώτη που μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των κούκου».

«Δουλεύουμε πολλές ώρες, αλλά

είναι από τις δουλειές που δεν έχουμε καταλάβει την πολλή δουλειά! Νομίζω ότι έχω αξιοποιήσει και την αντρική και τη γυναικεία πλευρά του χαρακτήρα μου. Δεν ήμουν καλός στο ποδόσφαιρο, όποτε δεν είχα επιτυχία στα κορίτσια και δεν ήμουν δημοφιλής. Αισθανόμουν πάντα ότι, πέρα από την ερωτική επιθυμία, είχα μια βαθύτερη ανάγκη να έρθω κοντά με το γυναικείο φύλο. Ίσως ασυνείδητα έπαιζα με κοριτσίστικα παιχνίδια για να έρθω πιο κοντά στ κορίτσια. Τελευταία έχω αρχίσει να καταλαβαίνω τι σημαίνει γυναικεία περίοδος! Επειδή δεν είχα συζήσει για καιρό με γυναίκα δεν είχα παρατηρήσει πως μεταμορφώνεστε στην περίοδο! Υπάρχουν ζευγάρια που είναι ερωτευμένα όλη τους τη ζωή. Εμένα η λέξη απλώς συντροφικότητα με τρομάζει!

Ο ερωτικός παροξυσμός που μπορεί να προκύπτει μετά από χρόνια είναι ζητούμενο για ‘μενα! Ως παρουσιαστής το Survivor είναι πιο αναίμακτη διαδικασία. ενδεχομένως αν δεν έκανα θέατρο ή άλλες δουλειές, θα το σκεφτόμουν! Δεν έχουμε τσακωθεί με τον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά στο Instagram ακολουθώ ανθρώπους που έχω σχέση ή είναι μακριά και τους θαυμάζω απεριόριστα. Με τον Σάκη δεν κρατήσαμε επαφή, δεν είμαστε φίλοι! Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν ενδιαφέρεται ουσιαστικά για τη ζωή μου, ούτε εγώ για τη δική του και αποφάσισα να μην κοροϊδευόμαστε τους εαυτούς μας!».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ο Σάκης Τανιμανίδης,o sakis tanimanidis