Ο Ραγκούσης ζήτησε «συγγνώμη» από τις… λέξεις, γιατί τις χρησιμοποίησε για τη ΝΔ (video)

Με μια συγγνώμη από τις «λέξεις» που θα χρησιμοποιήσει… ξεκίνησε την ομιλία του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος του προανακριτικής επιτροπής της μειοψηφίας, Γιάννης Ραγκούσης μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, και καταλόγισε τρία μεγάλα σκάνδαλα στη Νέα Δημοκρατία

και την κυβέρνηση.

«Είναι τέτοιο το μέγεθος της κατάπτωσης σας που θέλω να ζητήσω από τις “λέξεις” που θα χρησιμοποιήσω συγγνώμη… » και απαρίθμησε:

«Το πρώτο σας σκάνδαλο είναι ότι ενώ η Νοvartis εκτόξευσε την τιμή των φαρμάκων μέσα στην κρίση όταν η κοινωνία κατέρρεε, εσάς αυτό που σας ενδιέφερε, δεν ήταν κανένα αναμφισβήτητο στοιχείο που προέκυπτε από την έρευνα αλλά το πώς θα κουκουλωθεί το σκάνδαλο, έχετε πια ταυτιστεί με τα μεγαλύτερα τρωκτικά και λαμόγια και αυτό θα σας συνοδεύει».

«Το δεύτερο σκάνδαλο», είπε ο κ. Ραγκούσης, «είναι η δίωξη του κ. Παπαγγελόπουλου χωρίς κανένα στοιχείο» και «το τρίτο σκάνδαλο είναι η κακατρομοκράτηση των εισαγγελέων» και αναφερόμενος, δε, στη δίωξη της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη ανέφερε πως «την καταστήσατε σύμβολο επειδή διώκετε τους διώκτες της διαφθοράς. Μετά τη δίωξη της κυρίας Τουλουπάκη είστε πλέον οι επικεφαλής της διεφθαρμένης Ελλάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα