Ο Πρίγιοβιτς στο top-5 των κορυφαίων σκόρερ – Ο Λουτσέσκου καλύτερος προπονητής στη Ρουμανία

Οι επιτυχίες για τον ΠΑΟΚ συνεχίζονται σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο. Μετά και το 6-0 στα Σπάτα κόντρα στον Αήττητο, με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να πετυχαίνει τρία τέρματα, ο πρωτοπόρος της Super League πήρε την 1η θέση στον 4ο όμιλο και προκρίθηκε, με τον σέρβο άσο να πετυχαίνει ένα σπουδαίο ρεκόρ. Βλέπετε, έφτασε τα 35 γκολ με τον ΠΑΟΚ

μέσα στο 2018 και έβαλε το όνομά του στην ίδια λίστα μ’ αυτά των Μέσι, Ρονάλτο και Σαλάχ. Διάκριση και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αναδείχθηκε ο καλύτερος ρουμάνος προπονητής στη πατρίδα του.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς των 18 γκολ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και των 55 τερμάτων από την ημέρα που φόρεσε την «ασπρόμαυρη» φανέλα, πριν από δύο χρόνια, είναι ένας από τους πιο «καυτούς» επιθετικούς στον κόσμο για το 2018 Όπως είπαμε, έφτασε τα 35 γκολ μέσα στο 2018 (36 συνολικά μαζί με την εθνική Σερβίας), μια επίδοση που τον κατατάσει ανάμεσα στους πέντε κορυφαίους σκόρερ στον κόσμο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το τέλος της αναμέτρησης, αποθέωσε τον ποδοσφαιριστή του, όπως και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, που «ανέβασε» στα social media την λίστα με τους πέντε top class σκόρερ. Πιο πάνω από τον στράικερ του ΠΑΟΚ είναι ποδοσφαιριστές, όπως ο Μέσι (47 γκολ), ο Κριστιάνο Ρονάλντο (40 γκολ), ο Λεβαντόφσκι (38 γκολ) και ο Σαλάχ (37 γκολ).

Goals in 2018

1. Μέσι 47
2. Ρονάλντο 40
3. Λεβαντόφσκι 38
4. Σάλαχ 37
5. Σουάρες 35 #TheKiller 35 pic.twitter.com/OJAV12pbpZ

PAOK FC / ΠAOK (@PAOK_FC) 20 Δεκεμβρίου 2018

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έφτασε τα 55 γκολ σε 86 εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και σημείωσε το πρώτο του «χατ τρικ» στην Ελλάδα. Από τα 130 γκολ που έχει πετύχει με τις 12 διαφορετικές επαγγελματικές ομάδες της καριέρας του, τα 55 εξ αυτών τα σημείωσε με τον ΠΑΟΚ, που αντιστοιχεί στο 42% των τερμάτων του, όντας, πλέον, ο 17ος σκόρερ στην ιστορία του «Δικεφάλου». Το πρώτο του γκολ το πέτυχε στις 26 Ιανουαρίου του 2017 (ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 4-1).


Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μετά τον αγώνα στα Σπάτα περικυκλώθηκε από πολλά παιδιά, που ήθελαν να πάρουν αυτόγραφο και αποθεώθηκε. Εικόνα που έχει τη δική της αξία.

****
Κορυφαίος προπονητής για το 2018 στη Ρουμανία αναδείχτηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Στην ειδική επετειακή έκδοση της εφημερίδας «Gazeta», αναδείχτηκαν τα πρόσωπα που ξεχώρισαν την περασμένη χρονιά στον αθλητισμό. Μεταξύ αυτών και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, ο οποίος ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος ρουμάνος προπονητής για τις επιτυχίες του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

SUPERLATIVELE GSP 2018 INTERVIU EXCLUSIV

Răzvan Lucescu, antrenorul anului: “Visez că mă trezesc ușurat, nici măcar fericit, după ce devin campion”

—–>>>> https://t.co/ebCNs652Vc

— Gazeta Sporturilor (@gspro) 21 Δεκεμβρίου 2018

Ανανεώθηκε η συνεργασία του ΠΑΟΚ με την Macron

Την επέκταση της συνεργασίας της με την εταιρεία Macron για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Aναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Macron θα εξακολουθήσει να είναι ο βασικός προμηθευτής της ομάδας σε αθλητικό υλικό για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Η ανανέωση της συνεργασίας θα επεκταθεί έως την ολοκλήρωση της σεζόν 2022-23. Μια συνεργασία που ξεκίνησε το 2015 –έκτοτε ο ΠΑΟΚ και η Macron έζησαν από κοινού μεγάλες στιγμές και επιτυχίες. Οι δύο εταιρείες θα εξακολουθήσουν να εργάζονται σκληρά σε όλα τα επίπεδα. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου είναι ενθουσιασμένοι με τα προϊόντα αθλητικού εξοπλισμού της Macron και περιμένουν με ανυπομονησία τη συνεργασία με τη Macron σε μελλοντικά σχέδια».

Keywords
Τυχαία Θέματα