Ο Πολάκης στο χειρουργείο (εικόνες)

Την πόρτα των χειρουργείων του νοσοκομείου Ζακύνθου πέρασε λίγο μετά τις 10.00πμ ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος έφτασε σήμερα νωρίς το πρωί στο νησί του Ιονίου με το πλοίο της γραμμής. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας συμμετείχε, σύμφωνα με το imerazante.gr, σε τρία τακτικά παθολογικού χαρακτήρα χειρουργεία ασθενών.

Το πολύ σοβαρό ζήτημα που αφορά στην επαναλειτουργία των χειρουργείων στο νοσοκομείο της Ζακύνθου, και τα αδιέξοδα που φαίνεται να έχουν δημιουργηθεί μετά την προ μηνός επίσκεψή του είναι εκείνα που ανάγκασαν τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη να βρεθεί και

πάλι στη Ζάκυνθο.

Ο κ. Πολάκης πριν μπει στο χειρουργείο είχε νέα σειρά επαφών και συναντήσεων με τη διοίκηση, η οποία έχει ανακοινώσει ότι τα χειρουργεία είναι πλήρως ελεγμένα και έτοιμα να λειτουργήσουν, αλλά και με την Ομάδα του Χειρουργικού Τομέα καθόσον το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό διατηρεί επιφυλάξεις και μέσω του Επιστημονικού Συμβουλίου έχει καταθέσει μια δέσμη προτάσεων, την εφαρμογή των οποίων ζητούν για να ξεκινήσουν και πάλι να χειρουργούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα