Ο ποδοσφαιρικός κόσμος αποχαιρετά τον Σάλα – Η Ναντ αποσύρει τη φανέλα με το «9» στη μνήμη του

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού συγκλονισμένος έμαθε την είδηση ότι η σορός που ανασύρθηκε το βράδυ της Πέμπτης (7/2) από τα συντρίμμια του αεροσκάφους ανήκε τελικά στον Εμιλιάνο Σάλα. Όλοι αποχαιρετούν τον αργεντινό επιθετικό, που χάθηκε τόσο άδικα, ενώ ο πρόεδρος της Ναντ επιβεβαίωσε ότι ο σύλλογος θα αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο «9» που φορούσε ο Εμιλιάνο Σάλα. Συγκίνησε ξανά η αδερφή του 28χρονου παίκτη.

Όπως έγινε γνωστό κανένας παίκτης που θα αγωνιστεί στο μέλλον στα «καναρίνια» δεν θα φορέσει το «9». Αυτή η φανέλα θα ανήκει πια για πάντα στον πρόωρα

χαμένο αργεντινό επιθετικό.

Ο Βαλντεμάρ Κιτά, πρόεδρος της Ναντ, έκανε γνωστό ότι η φανέλα θα αποσυρθεί: «Δεν έχω λόγια, πραγματικά. Είναι μια τραγωδία. Είμαι συντετριμμένος. Ο Εμιλιάνο άφησε το στίγμα του στον σύλλογό μας και θέλω να τιμήσω τη μνήμη του».

#Nantes ha decidido remover el dorsal numero “9” en honor a Emiliano #Sala . Un gran gesto en mi opinión. pic.twitter.com/zc3flohTvQ

Info Fútbol Argentino (@arg_pasion) 8 Φεβρουαρίου 2019

Ο Σάλα μετακόμισε στη γαλλική ομάδα το 2015. Αγωνίστηκε σε 120 παιχνίδια και πέτυχε 42 γκολ. Κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου πήρε μεταγραφή στην Κάρντιφ. Είχε υπογράψει με τον σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ και είχε ταξιδέψει στη Νάντη για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, να μαζέψει τα πράγματά του και να εγκατασταθεί στον Κάρντιφ καθώς μπροστά του ανοιγόταν η πόρτα της Premier League, αλλά δεν πρόλαβε καν να χαρεί τη μεταγραφή του.

Η Κάρντιφ, η ομάδα στην οποία δεν πρόλαβε ποτέ να παίξει ο Εμιλιάνο Σάλα, τον αποχαιρέτησε με μια ανακοίνωση: «Θα είναι πάντα στις καρδιές μας». Η ομάδα του Κάρντιφ εξέφρασε την οδύνη της για τον χαμό του Σάλα και του Ίμποτσον.

Club Statement (07/02/19): https://t.co/ib8zJfWzvC

Forever in our thoughts

Keywords
Τυχαία Θέματα