Ο ΠΑΟΚ έκανε δικό του τον Σβαμπ – Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο (video)

Την απόκτηση του Στέφαν Σβαμπ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ο ΠΑΟΚ, την ώρα που ο σύλλγος είναι σε συναγερμός λόγω ύποπτου κρούσματος του νέου κορονοϊού. Ο 29χρονος αυστριακός μέσος πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία υπέγραψε τριετές συμβόλαιο (2+1) με το «Δκέφαλο του Βορρά».

Με τον έμπειρο παίκτη είχε επέλθει προφορική συμφωνία από τα προηγούμενα 24ωρα και το μόνο που απέμενε ήταν το τυπικό σκέλος (ιατρικά τεστ

και υπογραφές), κάτι που συνέβη το Σάββατο (1/08).

Ο Σβαμπ (έχει ύψος 1.83μ.) αποκτήθηκε από τους «ασπρόμαυρους» με σκοπό να καλύψει το σημαντικό κενό που έχει προκύψει στη μεσαία γραμμή, από τη στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει η παραμονή του Μαουρίσιο, ενώ ο Μίσιτς προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο είναι τραυματίας.

Το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ θα λάβει κανονικά μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 4 Αυγούστου στο Πήλιο.

Με τη φανέλα της Ραπίντ Βιένης την χρονιά που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 32 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, πετυχαίνοντας 9 γκολ και μοιράζοντας 10 ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα