Ο Νίκος Γεωργιάδης μάλλον δεν έφυγε ποτέ από τη ΝΔ

«Ο πόλεμος λάσπης συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Καταλαβαίνω ότι πίσω από αυτό κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες. Θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου με όλα τα νόμιμα μέσα και θα σταματήσω άμεσα να παρέχω τις υπηρεσίες μου στη Νέα Δημοκρατία», έλεγε τέτοια εποχή πριν από ακριβώς τρία χρόνια ο Νίκος Γεωργιάδης με αφορμή την εμπλοκή του σε κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων στη Μολδαβία, γεγονός που είχε προκαλέσει τότε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρτικής εξέτασης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε σήμερα στη δίκη που είναι σε εξέλιξη, όπως αναφέρει το documentonews.gr, ότι μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του περιοδικού Hot Doc ο Κυριάκος Μητσοτάκης του είπε: «Δεν φεύγεις από το προσκήνιο; Δεν υπάρχει περίπτωση να προσαχθείς. Κάτσε δυο μήνες, τρεις. Είσαι πίσω κανονικά. Θα σκάσει σε δυο μήνες. Θα κάτσει».

Έτσι εξηγείται λοιπόν ότι έδωσε κανονικά το «παρών» στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας τον Απρίλιο του 2016, ενώ υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» – τον περασμένο Σεπτέμβριο – ο Νίκος Γεωργιάδης αποτελεί βασικό στέλεχος του μυστικού «στρατηγείου» που έχει στηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στην περιοχή του Φιξ, επί της οδού Καλλιρόης.

Έτσι εξηγείται ότι ως μάρτυρες υπεράσπισης παρουσιάστηκαν οι: Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου (που είχε πει στον Φαήλο Κρανιδιώτη με αφορμή αυτό ακριβώς το ζήτημα «θα σε πάω αίμα») και Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα