Ο Μoby πιστεύει ότι οι Ρώσοι εκβιάζουν Τραμπ για… «άτακτες» συμπεριφορές με ιερόδουλες

Πολλά έχουν ειπωθεί κατά καιρούς για τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αλλά αυτό είναι πρωτάκουστο! Ο γνωστός DJ Moby ισχυρίζεται, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται σε άμεσο συντονισμό με τη Ρωσία, καθώς οι Ρώσοι διαθέτουν

στοιχεία έκφυλης συμπεριφοράς του από το παρελθόν.

Ο αμερικανός καλλιτέχνης, ισχυριζόμενος ότι είχε επικοινωνία με ανθρώπους από την Ουάσιγκτον και τον Λευκό Οίκο, υποστηρίζει με βεβαιότητα ότι η θεωρία για σχέσεις του Ντόναλντ Τραμπ με τη Ρωσία είναι 100% αληθής και ότι από την πρώτη κιόλας ημέρα ο Λευκός Οίκος υπό τον νέο πρόεδρο βρίσκεται σε άμεσο συντονισμό με το Κρεμλίνο.

Ο Moby ισχυρίζεται ακόμη ότι η Ρωσία κρατά και εκβιάζει τον Ρεπουμπλικανό πολιτικό με αποδείξεις για έκφυλες συμπεριφορές του με ιερόδουλες σε ρωσικό έδαφος, αλλά και με πολύ βαρύτερα στοιχεία για άλλες δραστηριότητές του.

Τέλος προβλέπει ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα προσπαθήσει να «ανοίξει» μία πολεμική περιπέτεια, ενδεχομένως με το Ιράν, ενώ συμπληρώνει ότι ο μηχανισμός του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, με τη βοήθεια αμερικανικών, αλλά και άλλων δυτικών υπηρεσιών πληροφοριών, συλλέγει ήδη στοιχεία τα οποία θα οδηγήσουν τελικώς στην αποπομπή του Τραμπ από την προεδρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα