Ο Μεϊμαράκης έκλεισε το «μάτι» στον Αυτιά – «Δεν θα έκανα αντιπροέδρους»

Χειμαρρώδης εμφανίστηκε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης το πρωί της Πέμπτης στον ANT1, όπου μίλησε για όλους και για όλα, κλείνοντας παράλληλα το «μάτι» σε ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά για το «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο και αφήνοντας αιχμές για το σύστημα των αντιπροεδριών του κόμματος.

Αναλυτικότερα, ο κ. Μεϊμαράκης αναφερόμενος στο οργανόγραμμα της ΝΔ τόνισε ότι ο ίδιος δεν διόριζε αντιπροέδρους. «Όταν ήμουν υποψήφιος για την προεδρία είπα ότι δεν θα κάνω αντιπροέδρους. Και ο ίδιος

ο Άδωνις έλεγε ότι παίρνω τον Μεϊμαράκη και δεν μου βγαίνει στο τηλέφωνο. Ο Άδωνις είναι ένα αυτοδημιούργητο παιδί. Έχει δικές του απόψεις και ιδέες και τον εκτιμώ πάρα πολύ στην πορεία του. Εγώ δεν θα έκανα αντιπροέδρους. Αυτό δεν το λέω τώρα, το είχα πει και επί Σαμαρά όταν ήταν αντιπρόεδροι ο Αβραμόπουλος και ο Δήμας», σημείωσε.

Παράλληλα, σε ερώτηση που δέχτηκε για τα περί ενδεχόμενης συμμετοχής του Γιώργου Αυτιά στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι είναι πολύ καλή επιλογή, κάτι που έχει αναφέρει στον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Ο Αυτιάς προσθέτει, δεν αφαιρεί», είπε χαρακτηριστικά.

Το σχετικό απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα