Ο Λεμπ του WRC πήρε για συνοδηγό του τον… Αυγενάκη (video)

Την ευκαιρία να καθίσει στο μπάκετ του συνοδηγού του Hyundai i20 Coupe WRC και με οδηγό τον Σεμπαστιάν Λεμπ είχε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Σημειώνεται ότι η αγωνιστική ομάδα WRC της Hyundai επέλεξε χωμάτινες ειδικές διαδρομές κοντά στο Λουτράκι

Κορινθίας για τις τριήμερες δοκιμές της, με τη συμμετοχή των τριών οδηγών της, Οττ Τάνακ, Τιερί Νεβίλ και Σεμπαστιάν Λεμπ.

Ήταν μια ξεχωριστή και μοναδική εμπειρία, να βρίσκομαι στο κόκπιτ δίπλα σε έναν ταλαντούχο οδηγό παγκόσμιας κλάσης, όπως ο @SebastienLoeb και τον ευχαριστώ θερμά. Η Ελλάδα είναι μια χώρα απολύτως φιλική προς το motorsport… https://t.co/fQ311D7LKZ @HMSGOfficial pic.twitter.com/FyCqRmOSQg

— Lefteris Avgenakis (@l_avgenakis) September 10, 2020

Και φυσικά ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, καθώς επισκέφθηκε την ειδική διαδρομή των Αγίων Θεοδώρων, όπου πραγματοποίησε δοκιμές την περασμένη Δευτέρα η Hyundai Motorsport και φόρεσε την αγωνιστική φόρμα του, προκειμένου να ζήσει μια μοναδική εμπειρία δίπλα στον εννέα φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Σεμπαστιάν Λεμπ.

«Ήταν μια ξεχωριστή και μοναδική εμπειρία, να βρίσκομαι στο κόκπιτ δίπλα σε έναν θρυλικό οδηγό, παγκόσμιας κλάσης, όπως ο Σεμπαστιάν Λεμπ και τον ευχαριστώ θερμά. Η παρουσία μου εδώ σήμερα είναι διότι θέλω να στείλω το μήνυμα ότι έχουν ξεκινήσει οι πρώτες προσπάθειες επαναφοράς του εθνικού μας μηχανοκίνητου αγώνα, εκεί που πρέπει να βρίσκεται.

Θέλω να καταστήσω σαφές πως κάνουμε μια συντονισμένη προσπάθεια για να επουλώσουμε πληγές του παρελθόντος στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η Ελλάδα είναι μια χώρα απολύτως φιλική προς το motorsport και η Πολιτεία πιστεύει στο ελληνικό motorsport και το αγκαλιάζει», τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα