Ο Κυρανάκης «κουνάει το δάχτυλο» σε Βαρβιτσιώτη και Παναγιωτόπουλο

Εσωκομματικές αντιδράσεις προκάλεσαν οι τοποθετήσεις του υπουργού Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου και του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο συνέδριο του Economist, σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία όπως φαίνεται άρχισε να… αρέσει στη ΝΔ.

Του λόγου το αληθές αποδεικνύει μια αρκετά αιχμηρή ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ

Κωνσταντίνου Κυρανάκη, ο οποίος μέσω Twitter «κούνησε το δάχτυλο» στα δύο κυβερνητικά στελέχη, χωρίς ωστόσο να τα κατονομάζει.

«Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια εθνική ήττα που πλήγωσε όλους τους Έλληνες», σημείωσε ο κ. Κυρανάκης και συμπλήρωσε:

«Η Νέα Δημοκρατία εξελέγη στην κυβέρνηση για να τη διορθώσει, όχι για να την υπερασπιστεί».

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη τα εν λόγω κυβερνητικά στελέχη  προέβησαν σε αρκετά εντυπωσιακές κυβιστήσεις σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, δείχνοντας ότι η εποχή των «μακεδονομαχιών» έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Ο μεν υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος δήλωσε ότι αν η Συμφωνία των Πρεσπών «εφαρμοστεί με απαρέγκλιτη τήρηση όλων των ουσιωδών όρων της, τότε νομίζω ότι θα μπορούμε να πάμε σε ένα καλύτερο μέλλον». Ο δε αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σημείωσε ότι «τα πολιτικά ζητήματα που έχουμε μεταξύ μας (σ.σ. με τη Βόρεια Μακεδονία) που έχουν επιλυθεί σε μεγάλο βαθμό με τη Συμφωνία των Πρεσπών, μας αφήνουν χώρο για να κάνουμε περισσότερα στο χώρο της οικονομίας».

Η ανάρτηση Κυρανάκη:

Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια εθνική ήττα που πλήγωσε όλους τους Έλληνες.

Η Νέα Δημοκρατία εξελέγη στην κυβέρνηση για να τη διορθώσει, όχι για να την υπερασπιστεί.

— kyranakis (@kyranakis) July 18, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα