«Ο Κωστόπουλος μας βλάχεψε και προσπαθούμε να ξεβλαχέψουμε», λέει γνωστή Ελληνίδα

Μέσα από το περιοδικό Downtown, που κάποτε άνηκε στην ΙΜΑΚΟ του Πέτρου Κωστόπουλου, επιτέθηκε στον πρώην εκδότη η Ελένη Ψυχούλη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η κριτής του Master Chef Junior, μίλησε για τη «χρυσή» εποχή του lifestyle.

«Πολλά λεφτά δεν έβγαλα. Έβγαλα όμως λεφτά της αξιοπρέπειας. Να μη χρωστάω, να πληρώνω την εφορία μου, τις απαιτήσεις

του κράτους, το κινητό μου, τον ΟΤΕ και να ανακαινίσω και δύο σπίτια. Δεν έχω κάνει κάτι extreme. Δεν έχω καν αυτοκίνητο», ανέφερε.

«Μπορεί να έπαιρνα τον μισθό μου, να έβαζα στην άκρη το νοίκι και όλα τα υπόλοιπα να τα ξόδευα για να αγοράσω ένα παπούτσι, μια τσάντα. Δεν με ενδιέφερε πώς θα βγει ο μήνας. Τρώγαμε τσάμπα, στα κλαμπ μπαίναμε τσάμπα, ναρκωτικά δεν έπαιρνα, ποτά δεν έπινα, οπότε τα έτρωγα στα ρούχα. Βέβαια, θεωρούσα πολύ ηλίθιο να αγοράζω μάρκες», πρόσθεσε.

Ωστόσο, τη μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί η αναφορά της στην πολυσυζητημένη φράση του Πέτρου Κωστόπουλου, πως «ξεβλάχεψε την Ελλάδα». «Ο Κωστόπουλος μας βλάχεψε και τώρα προσπαθούμε να ξεβλαχέψουμε ρωτώντας πόσο κάνουν τα μαρούλια στη λαϊκή. Γιατί αυτό είναι πολιτισμός, το μαρούλι στη λαϊκή», είπε και συνέχισε λέγοντας: «Τα περιοδικά λειτούργησαν ως εξής: οι νεόπλουτοι εκείνης της εποχής, που σήμερα δεν ξέρεις πώς και αν ζουν ή αν είναι φυλακή, βρέθηκαν ξαφνικά σε ένα πρωτοσέλιδο το οποίο δεν μπορούσαν να στηρίξουν. Άρα έπρεπε να έχουν κάποιον να τους πει πώς θα ντυθούν, πώς θα μιλήσουν, τι παπούτσια θα φορέσουν, πού θα στείλουν τα παιδιά τους».

«Κάτω από αυτούς, όλοι εμείς, εννοείται ότι τα διαβάζαμε αυτά, τα φαντασιωνόμασταν, παραμυθιαζόμασταν, αλλά χωρίς κάποια άλλη επιρροή. Μην τρελαθούμε κιόλας», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ο Κωστόπουλος, Ελληνίδα,o kostopoulos, ellinida