Ο Κώστας Μαυροπάνος στην Άρσεναλ και δανεικός στη Βέρντερ

Μετεγγραφική βόμβα είναι προ των πυλών, αφού ο Κώστας Μαυροπάνος είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στο Λονδίνο και διαπραγματεύεται τη μετακίνησή του στην Άρσεναλ με ποσό που ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ. Η μεταγραφή του αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο (4/1).

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης, είχε ως προτεραιότητα να δώσει τον παίκτη σε ομάδα εκτός Ελλάδας, με τον Ολυμπιακό

να περιμένει στη γωνία, αφού θα τον έκανε δικό του, αν δεν προέκυπτε κάτι από το εξωτερικό.

Όλα δείχνουν ότι ο Μαυροπάνος θα υπογράψει στους «κανονιέρηδες», αλλά δεν αναμένεται να μείνει στο ρόστερ της ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ και θα δοθεί δανεικός. Η ομάδα που τον θέλει και είναι έτοιμη να τον πάρει, είναι η Βέρντερ Βρέμης, η οποία τον τσεκάρει εδώ και καιρό.

Ο Μαυροπάνος ανήκει στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο έχει συμβόλαιο έως το 2019. Ρεπόρτερ της Άρσεναλ, ο οποίος αποκάλυψε μέσω twitter λεπτομέρειες σχετικά με τη μεταγραφή, υπερθεματίζει το γεγονός ότι ο Μαυροπάνος είναι το δεύτερο «μεγάλο ταλέντο» του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά τον Παναγιώτη Ρέτσο, ο οποίος «μετακόμισε» στην Λεβερκούζεν το περασμένο καλοκαίρι.

Πηγές: Sport24, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα