Ο Ιμπραΐμοβιτς δεν το βάζει κάτω – Τι δήλωσε για τον τραυματισμό του (εικόνα)

Αποφασισμένος να επιστρέψει είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του που θα τον αφήσει εκτός γηπέδων τουλάχιστον ως το 2018, εγείροντας ανησυχίες για τη συνέχεια της καριέρας του.

Ο «Ιμπρα» δηλώνει έτοιμος να παλέψει για να μην βάλει πρόωρα τέλος στην καριέρα του, ενώ χθες με μήνυμά του στο Instagram το οποίο συνοδεύει μια φωτογραφία με τα πόδια του αναφέρει τα εξής:

«Πρώτα από όλα, σας ευχαριστώ

για την υποστήριξη και την αγάπη. Δεν είναι νέο το ότι τραυματίστηκα, θα μείνω για λίγο εκτός ποδοσφαίρου. Θα περάσω κι αυτή τη διαδικασία όπως όλα τ’ άλλα και θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατός! Μέχρι τώρα έπαιζα με… ένα πόδι, οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα! Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Εγώ αποφασίζω πότε είναι η ώρα να σταματήσω το ποδόσφαιρο και τίποτα άλλο. Το να εγκαταλείψω, δεν αποτελεί επιλογή! Τα λέμε σύντομα».

First of all, thank you for all the support and love. Its no news I got injured so I will be out of fotball for a while. I will go through this like everythings else and come back even stronger. So far I played with one leg so it shouldn’t be any problem. One thing is for sure, I decide when its time to stop and nothing else. Giving up is not an option. See you soon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) στις Απρ 23, 2017, 2:54μμ PDT

Ο σουηδός υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί του γόνατο και ως εκ τούτου ξεκινάει ο «γολγοθάς» της επέμβασης και της αποκατάστασης, προκειμένου να μπορέσει να επανέλθει στα γήπεδα στα τέλη του 2017.

Keywords
Τυχαία Θέματα