Γιόχανσον: Ένιωσα το πόδι μου να διαλύεται – Στη Σουηδία για το χειρουργείο

Ο διεθνής σουηδός μέσος της ΑΕΚ, Γιάκομπ Γιόχανσον, έπαθε ρήξη χιαστού κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των Σκανδιναβών με την Ιταλία στο «Σαν Σίρο» με αποτέλεσμα να χάσει τη σεζόν.

Δείτε επίσης: Πόση αποζημίωση θα πάρει η ΑΕΚ από τη FIFA για τον τραυματισμό του Γιόχανσον

Ο σουηδός μίλησε στην Aftonbladet για τον τραυματισμό του,

σχολιάζοντας τα εξής:

«Τώρα, καταλαβαίνω ότι είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή. Πρέπει όμως να κοιτάξω μπροστά και να έχω ήρεμη αποθεραπεία. Δεν ξέρω ακόμα πόσο καιρό θα κάνω να γυρίσω. Τέτοιοι τραυματισμοί μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Θα μιλήσω με την ομάδα μου για τον τραυματισμό μου, οπότε θα δω πότε και πώς θα γίνουν τα επόμενα βήματα.

Θέλω να τα δώσω όλα και να γυρίσω πιο δυνατός από ποτέ. Ήταν ένας πόνος που δεν είχα νιώσει στο παρελθόν. Δεν έχω νιώσει ξανά τόσο πόνο. Πόνεσε πολύ. Ένιωσα το πόδι μου να… διαλύεται! Μου είπαν ότι είμαστε 0-0 στο ημίχρονο. Μετά πήγα για ακτινογραφία και δεν έμαθα περισσότερα. Όταν τελείωσα, έμαθα ότι είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Σχετικά με την πιθανότητα να χάσει το Μουντιάλ, εξέφρασε τη στενοχώρια του, αλλά τόνισε ότι δεν έχει μπει ακόμα σε αυτή τη διαδικασία:

«Θα είναι πολύ λυπηρό και στενάχωρο να μην είμαι στο Μουντιάλ, αλλά δεν το έχω επεξεργαστεί ακόμη στο μυαλό μου. Δεν έχω μπει σε αυτήν την διαδικασία. Θα μου πάρει καιρό. Θα δω ένα ένα τα βήματα. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για την αφιέρωση».

Στη Σουηδία για την εγχείρηση

Ο Γιόχανσον αναμένεται να αναχωρήσει για την Σουηδία την Πέμπτη (16/11) και μέχρι την Παρασκευή (17/11) να έχει μπει χειρουργείο για την εγχείρηση, όπως ο ίδιος ενημέρωσε τον γιατρό της ΑΕΚ, Άλκη Καλλιακμάνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα