Ο δραπέτης που έκανε καριέρα στην Κρήτη – Είχε δική του εκπομπή και τραγουδούσε σε νυχτερινά κέντρα

Απίστευτες είναι οι αποκαλύψεις γύρω από τον επί 17 χρόνια δραπέτη που είχε δική του εκπομπή σε κανάλι της Κρήτης και παρίστανε τον τραγουδιτήΠαράλληλα παρίστανε τον γιο της Κορίνας Τσοπέη και τον κουμπάρο του Ανδρέα Μπάρκουλη

Πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η είδηση της σύλληψης ενός 45χρονου άνδρα, ο οποίος βγήκε από τις φυλακές Αλικαρνασσού στην Κρήτη το 2002 και δεν επέστρεψε ποτέ.

Όλα αυτά τα χρόνια, ο 45χρονος άνδρας έκανε καριέρα

στην τοπική τηλεόραση του νησιού, ενώ επιχείρησε να «ανοίξει τα φτερά του» και ως τραγουδιστής.

Ο «φανταστικός» γιος βουλευτή έγινε τραγουδιστής

Ο πολυμήχανος φυγάς βρέθηκε στο κελί για απάτες, καθώς παρίστανε στα θύματά του τον γιο βουλευτή. Επίσης, τα 17 χρόνια που βρισκόταν ελεύθερος έκανε τον γιο της Κορίνας Τσοπέη, τον κουμπάρο του Ανδρέα Μπάρκουλη, αλλά και τον δημοσιογράφο από τη Θεσσαλονίκη. Με την ιδιότητα του τελευταίου φαίνεται πως απέσπασε 100 ευρώ από ιδιοκτήτη γραφείου τελετών στο νησί.

Άλλωστε, είχε αποκτήσει και τη δική του εκπομπή σε τοπικό κανάλι της Κρήτης, όπου και φιλοξένησε δεκάδες ονόματα της ελληνικής showbiz όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο, ο μεγάλος του πόθος ήταν να γίνει τραγουδιστής.

Με το νέο καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο, που αποτέλεσε παράλληλα και κάλυψη για να γλιτώσει τη σύλληψη, ηχογράφησε τραγούδια που ανήρτησε στο YouTube. Παράλληλα, πλάσαρε τον εαυτό του ως μάνατζερ άλλων ιδιαίτερα γνωστών προσώπων.

Keywords
Τυχαία Θέματα