Ο Διονύσης Ξανθός στο Πάμε πακέτο: Η μεγάλη δόξα, η φυλακή και οι δύσκολες στιγμές (video)

Ο Διονύσης Ξανθός μετά από πολλά χρόνια εμφανίστηκε στην τηλεόραση ως παραλήπτης πακέτου στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου. Ο ηθοποιός που ήταν ζεν πρεμιέ τη δεκαετία του ’80 έφτασε μέχρι και στον Κορυδαλλό. «Χάθηκα ένα διάστημα στα πάθη», δήλωσε μεταξύ άλλων. Ξεπέρασε το θέμα του αλκοολισμού όπως είπε: «Πάνω από 20 χρόνια ζω ασκητικά αλλά με πληρότητα δεν μου λείπει τίποτα».

Και πρόσθεσε: «Συνεργάστηκα με ανθρώπους που ήμασταν συμμαθητές στη δραματική σχολή, δεν είχαν κάνει κάτι σε αυτόν τον τομέα, ήθελαν

να ασχοληθούν κι επειδή εξυπηρετούσε και εμένα, είπα ας το κάνουμε, να κάνουμε μια εταιρία. Κάναμε την εταιρία, κάναμε επιτυχίες, αλλά κάποια στιγμή διαπίστωσα από τον έναν από τους δύο συνεργάτες μια ιδιοτέλεια στη σχέση.

Και όταν το τσεκάρισα για δεύτερη φορά, μετά από δύο χρόνια, δεν μπορούσα να συνεχίσω έτσι, δεν είχε νόημα για μένα, έφυγα. Είχα κάνει το λάθος πριν φύγω, να έχω υπογράψει κάποιες επιταγές προσωπικές για λογαριασμό της εταιρίας γιατί δεν είχε μπλοκ η εταιρία. Η πλάκα είναι ότι μετά από ένα ερωτικό καβγαδάκι έξω από ένα κέντρο, κάνει όπισθεν η κοπέλα με το αυτοκίνητο να φύγουμε και ακούμε ένα μπαμ. Πίσω ήταν ένα περιπολικό. Και με συνέλαβαν από αυτό το τροχαίο για χρέη προς το δημόσιο. Στη φυλακή έμεινα πεντέμιση μήνες, αλλά με ωφέλησε πολύ»

Keywords
Τυχαία Θέματα