Ο «δημοσιογράφος» και «εισαγγελέας» που εκβίαζε ιερόδουλες για δωρεάν σεξ

Είχε γίνει ο εφιάλτης γυναικών που εργάζονται σε οίκους ανοχής στο κέντρο Αθήνας ένας 44χρονος που συστηνόταν ως δημοσιογράφος ή εισαγγελέας.

Με αυτό του το κόλπο εξασφάλιζε δωρεάν σεξ ή έπαιρνε κάποιο χαρτζιλίκι καθώς σαν εισαγγελέας υποστήριζε ότι πήγαινε να τσεκάρει αν υπήρχαν ανήλικοι. Τρομοκρατημένες οι γυναίκες που εργάζονται σε οίκους ανοχής έκαναν ότι τους έλεγε ώστε να μην έχουν προβλήματα. Ο 44χρονος συνελήφθη από άντρες της ασφάλειας Αγίου Παντελεήμονα μετά από συνεχόμενες καταγγελίες ιερόδουλων της περιοχής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας espresso στην προανάκριση, ο 44χρονος Σ.Φ. συστηνόταν ως «εισαγγελέας Παπαϊωάννου» και απαιτούσε να μην πληρώσει τις εργαζόμενες για τη συνεύρεσή τους, απειλώντας να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία ότι στο συγκεκριμένο «σπίτι» εργάζονται ανήλικα κορίτσια! Σε άλλη περίπτωση, απειλούσε ότι θα έγραφε κακές κριτικές σε γνωστές «ροζ» ιστοσελίδες είτε για τις ίδιες τις ιερόδουλες είτε για τον οίκο ανοχής.

Για να αποφεύγουν τους ελέγχους, πολλοί υπεύθυνοι λειτουργίας οίκων ανοχής «σπιτιών» ζητούσαν από τις εργαζόμενες να του προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους, καθώς φοβούνταν πως ο «λειτουργός της Δικαιοσύνης» θα τους προκαλούσε μπελάδες! Άλλωστε, όταν το κόλπο του δεν έπιανε και τον έδιωχναν κακήν κακώς, συχνά μάλιστα χειροδικώντας εις βάρος του, ο 44χρονος δεν δίσταζε να παίρνει τηλέφωνο στο 100 καταγγέλλοντας πως είχε διαπιστώσει να εργάζονται ανήλικες αλλοδαπές στον συγκεκριμένο οίκο ανοχής. Τα πληρώματα των περιπολικών έφταναν στο σημείο και έκαναν ελέγχους, χωρίς βέβαια να διαπιστώνεται κάποια παρανομία. Όμως, η παρουσία αστυνομικών προκαλούσε διακοπή στη λειτουργία του «σπιτιού».

Ο 44χρονος όταν έβλεπε ότι δεν έπιανε το εισαγγελέας είχε κι άλλο σχέδιο. Παρουσιαζόταν στα «σπίτια» δήθεν ως δημοσιογράφος σε ιστοσελίδες με ροζ περιεχόμενο, λέγοντας στους υπευθύνους πως είχε πάει να κάνει ρεπορτάζ και να γράψει κριτικές για τις κοπέλες που εργάζονται σε οίκους ανοχής στην Αθήνα! Με περίσσιο θράσος, μάλιστα, ζητούσε να… δοκιμάζει τα κορίτσια προκειμένου να κάνει σωστή κριτική! Αν του αρνούνταν τις δωρεάν υπηρεσίες, απειλούσε πως οι κριτικές του θα ήταν «φαρμάκι» και ο οίκος ανοχής θα έχανε πελάτες. Τελικά συνελήφθη στο σπίτι του και κατασχέθηκε ο υπολογιστής του καθώς βρέθηκαν σε αυτόν φωτογραφίες γυναικών που δουλεύουν σε οίκους ανοχής αλλά και από ανυποψίαστες γυναίκες που περπατούσαν αμέριμνες στον δρόμο ή επέβαιναν σε μέσα μαζικής μεταφοράς και εξετάζεται αν πρόκειται για ανήλικες.

Του ασκήθηκε από τον εισαγγελέα δίωξη για εκβίαση κατά συρροή και αντιποίηση Αρχής και σήμερα θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα