Ο Χεζόνια στους Νικς για 1 χρόνο με 6,5 εκατ. δολάρια

Σημαντική ενίσχυση για τους Νικς, οι οποίοι απέκτησαν για έναν χρόνο έναντι 6,5 εκατ. δολαρίων τον Μάριο Χεζόνια. Ο 23χρονος Κροάτης γκαρντ/φόργουορντ, που πολλές φορές αποθεώνει τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο ΟΑΚΑ, είχε προτάσεις από Μπλέιζερς, Κινγκς και Γκρίζλις, αλλά προτίμησε την ομάδα της Νέας Υόρκης, η οποία του υποσχέθηκε πως θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Χεζόνια ήταν το νούμερο πέντε στο ντραφτ του 2015 και αποχώρησε από το Ορλάντο με το οποίο είχε 9,7 πόντους, 3,7 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ σε 22 λεπτά κατά μέσο όρο και 75 εμφανίσεις την περασμένη σεζόν.

****
Ο Κρις Πολ θα παραμείνει στους Χιούστον Ρόκετς, καθώς συμφώνησε σε νέο τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, αντί 160 εκατ. δολαρίων. Ο έμπειρος γκαρντ έμενε ελεύθερος από την ομάδα του Μάικ Ντ’Αντόνι, ωστόσο ήρθε σε συμφωνία με τους Ρόκετς για νέο συμβόλαιο συνεργασία για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. O 33χρονος άσος μέτρησε την φετινή σεζόν κατά μέσο όρο 18.6 πόντους, 5.4 ριμπάουντ, 7.9 ασίστ και 1.7 κλεψίματα σε 31.8 λεπτά συμμετοχής.

Start spreading the news…I want to be a part of it, New York,New York! Very excited to be joining the Knicks and play for coach Fizdale! A dream come true!! #betterhairdaysareahead pic.twitter.com/V7JfOUc9ob

Mario Hezonja (@mariohezonja) 2 Ιουλίου 2018

For Hezonja and KNICKS, it’s a one-year, $6.5M deal, sources tell ESPN. He’ll have a real opportunity to create some traction for his career with the Knicks. https://t.co/hLe6jPXwaI

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) 2 Ιουλίου 2018

Ο Γιόκιτς νέο συμβόλαιο με τους Νάγκετς

Ο Νίκολα Γιόκιτς υπέγραψε νέο «χρυσό» συμβόλαιο με το Ντένβερ για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ο 23χρονος Σέρβος διεθνής σέντερ συμφώνησε για πενταετές συμβόλαιο αξίας 148 εκατ. δολαρίων. Ο Γιόκιτς έκανε σπουδαία σεζόν έχοντας 18,5 πόντους, 10,7 ριμπάουντ και 6,1 ασίστ κατά μέσο όρο, αν και οι Νάγκετς δεν κατάφεραν να περάσουν στα playoffs του ΝΒΑ. Ο Γιόκιτς είχε επιλεγεί μόλις στο νούμερο 41 του ντραφτ το 2014, αλλά η εξέλιξή του ήταν εντυπωσιακή και είχε πολλές προτάσεις, αλλά προτίμησε να παραμείνει στο Ντένβερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα