Ο ανάγωγος της Κυριακής: Θεέ μου φύλαγε τον Κυριάκο μας!!!

Αυτός ο Κυριάκος, να είναι καλά ο άνθρωπος, κάθε βδομάδα βρίσκει έναν τρόπο να σκορπίσει χαρά απλόχερα. Την προηγούμενη εβδομάδα με την ομπρέλα που έπιασε και άφησε σαν να τον τίναξε ηλεκτρικό ρεύμα.

Αυτή την εβδομάδα με τη δήλωση του «θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να μην χρειαστεί να κάνουμε ότι χρειάζεται».

Θα πάρουμε λεμόνια για να μην χρειαστεί να πάρουμε λεμόνια.

Τι να πω;;
Ας λέει μόνο τα γραμμένα.
Μην παίρνει πρωτοβουλίες.

Μα θα μου πεις δεν πήρε πρωτοβουλία και πρότεινε

τη Σακελλαρόπουλου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Η απάντηση είναι όχι. Αν είχε εκτίμηση στην Σακελλαρόπουλου θα την είχε ψηφίσει και για Πρόεδρο του ΣτΕ.

Άρα αναγκάστηκε να προτείνει μια γυναίκα που θα μπορούσε να είναι και πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ξέμπλεξε με το εσωκομματικό το περιβάλλον, οδήγησε αναπόφευκτα τον ΣΥΡΙΖΑ στην ψήφισή της και θα βάλει στη θέση του ΣτΕ όποιον ήθελε από την αρχή.

Αυτό όμως δεν αναιρεί την αξία της Σακελλαρόπουλου, η οποία είναι εξαιρετική επιλογή. Τελεία και παύλα.

*** Πρότεινε και ο Βαρουφάκης τη Μάγδα Φυσσα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η ίδια η κυρία Φύσσα με πολύ ευγενικό τρόπο του είπε ότι δεν αποδέχεται την πρόταση και ότι ποτέ δεν ενημερώθηκε προηγουμένως. Μετά από τόσο ΣΚΑΪ ο Γιάνης ήθελε να το παίξει και αριστερός. Το ΜέΡΑ25 έχει τελειώσει τις πρώτες 25 μέρες.

Ο Γιάνης έχει περάσει ήδη στην 26η μέρα, σ’ αυτήν που οι Έλληνες καταλαβαίνουν την μ@λ@κί@ που έκαναν.

*** Α! Τώρα θυμήθηκα και το άλλο του Κυριάκου. Εκεί στο διάγγελμα για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, είπε ότι ο πολίτης είναι γένους αρσενικού και η Δημοκρατία είναι γένους θηλυκού.

Κυριάκο είναι ο,η πολίτης.
Είναι διγενές.
Είναι και οι γυναίκες πολίτες.
Δεν είναι πολίτισσες.
Hellooo!!

*** Δύο φορές πήγε η Φώφη στα μπουζούκια αυτή την εβδομάδα. Επιστρέψαμε στην κανονικότητα. Τη μία βγήκε να γιορτάσει που δεν έβαλε ο Κυριάκος τον Βενιζέλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη δεύτερη για να ξανά γιορτάσει το ίδιο γεγονός.

*** Ο Χαφτάρ ήρθε στην Ελλάδα, μπήκε στο υπουργείο εξωτερικών για την συνάντηση με τον έλληνα υπουργού εξωτερικών και ο Νίκος Δένδιας άρχισε να του δείχνει λευκώματα με τις φωτογραφίες τσολιάδων. Μαζί με τα στρατεύματα που θα στείλουμε στη Λιβύη για να εγγυηθούμε την εκεχειρία, θα στείλουμε και τσολιάδες; Γιατί εκεί πέφτουν χειροβομβίδες δεν θα μπορούνε να στέκουν ακίνητοι.

Ε ρε πως θα μπλέξουμε σε λίγο και θα βρεθούμε στον κυκλώνα.

*** Ποιος πανηγύρισε πρώτος όταν ανακοινώθηκε η επανίδρυση του υπουργείου μετανάστευσης; Όχι δεν ήταν ο Μηταράκης που έγινε υπουργός. Ήταν ο Βρούτσης που επιτέλους τον ξεφορτώθηκε από τα πόδια του. Γιατί από τότε που διέρρευσε στο Reuters ότι δρομολογείται η πώληση 12 δισεκατομμυρίων ασφαλιστικών οφειλών του ΕΦΚΑ σε funds ο Βρούτσης ήθελε να τον exafand.

*** Μαθήματα ανθρωπισμού παρέδωσε πάλι ο Άρης Πορτοσάλτε από τον ΣΚΑΪ. Σχολιάζοντας το Προσφυγικό είτε μεταξύ άλλων πως «αν δεν θέλουμε να πνίγονται άνθρωποι, θα έρχονται όλοι στην Ελλάδα». Δηλαδή αν δεν θέλουμε να έρχονται στην Ελλάδα, θα πρέπει να πνίγονται.

Και φανταζόμαστε πως τον θέλει τον μετανάστη και τον πρόσφυγα ο Πορτοσάλτε.
Όπως και ο Άδωνις.

*** Και μέσα σε όλα η άλλη έκανε πασαρέλα στο My Style Rocks υπό τους ήχους του τραγουδιού, «Βάζει ο Ντούτσε τη στολή του» και μάλιστα σε remix. Α ρε έρμη Βέμπο τι σου ‘μέλλε να πάθεις.

Τα λεφτά όλα αυτή την εβδομάδα στην Κερασούλα.
Στο My Style Rocks.
Θέλω ένα μπουτάκι κόκκινο!!!!!
Δεν έχω γελάσει στην τηλεόραση τόσο ούτε με τις καλύτερες κωμωδίες

*** Βλέπω την κυρία έντρομη να πετιέται από το κομμωτήριο να προλάβει τον τροχονόμο να μην την γράψει για το αυτοκίνητο που έχει αφήσει με αλάρμ διπλοπαρκαρισμένο μέχρι να τελειώσει η ανταύγεια.

«Μη μου πεις ότι μου αφήνεις πρόστιμο» του φωνάζει καθώς πλησιάζει.
«Όχι βέβαια», λέει αυτός, κόβοντας την κλήση. «Προσκλητήριο σου αφήνω από το γάμο μου, παντρεύομαι την άλλη βδομάδα».

Ε να μην τον χειροκροτήσω ο ανάγωγος;;;

*** Μάθαμε και κάτι ακόμα αυτήν την εβδομάδα. Ότι οι Γερμανοί έχουν πάθει «ψύχωση» με το πορνό με πρόσφυγες. Όπως έγραψε η βρετανική εφημερίδα «The Sun», οι αναζητήσεις της Google για την «πορνογραφία των προσφύγων» και την «πορνογραφία του χιτζάμπ» έχουν χτυπήσει «κόκκινο» στη Γερμανία. Μάλιστα, τα περισσότερα πορνό με πρόσφυγες δείχνουν ηθοποιούς από τη Μέση Ανατολή που να είναι υπόδουλοι λευκών αρσενικών.

Αν και ανάγωγος, δεν θα κάνω κανένα σχόλιο, για να μην πέσω στην παγίδα των στερεότυπων για τους Γερμανούς. Τα σχόλια θα τα αφήσω για τους ειδικούς. «Οι Γερμανοί θέλουν να βλέπουν τον ταλαιπωρημένο μετανάστη περισσότερο ταπεινωμένο», λένε, λοιπόν, οι ειδικοί στην εφημερίδα.

Κατάλαβες ανάγωγε αναγνώστη; Κατάλαβα να λες…

Πηγή: Ο ανάγωγος της Κυριακής: Θεέ μου φύλαγε τον Κυριάκο μας!!! - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα